Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

412500 - CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
412500 - CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A - Legrand - CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A - Legrand - 0
412500 - CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A - Legrand
22,61 €
22,61 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A - Legrand
22,61 €
KKK ja lisateave

CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A on BaltElec ülim toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - CX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest peensustele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja toimivust.

Peamised omadused CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Ehitusel kasutatud komponendid ja läbimõeldud disain tagavad pikema ja kulutuskindluse. See võimaldab CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A kasutamist rasket ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A komplekteerimisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsesüsteemide, mis ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A on arendatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged manualid ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A on levinud erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle spetsifikatsioonidele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle kõige sobivamaks ettevõtetele vajalikuks kes tahavad käitatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See kinnitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka ökosüsteemile.

CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A by Legrand on kindel ja ressursisäästlik lahendus CX3 ekspertidele. Kõrged seadme- omadused, lihtne installeerimine ja hooldus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta veebikaubamaja soodsaimaga hinnaga CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A ja veenduda selle 22.61 € ülimas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave CX3 CT OFF PEAK 230V NC+NO 25A (412500) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
22,61 €
22,61 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast