Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

412416 - CX3 LR 230V 4NO 16A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
412416 - CX3 LR 230V 4NO 16A - Legrand - CX3 LR 230V 4NO 16A - Legrand - 0
412416 - CX3 LR 230V 4NO 16A - Legrand
38,72 €
38,72 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
CX3 LR 230V 4NO 16A - Legrand
38,72 €
KKK ja lisateave

CX3 LR 230V 4NO 16A on BaltElec esmaklassiline toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - CX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest osadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja effektiivsust.

Peamised omadused CX3 LR 230V 4NO 16A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud välimus tagavad püsiva ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab CX3 LR 230V 4NO 16A kasutamist rasketel ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

CX3 LR 230V 4NO 16A tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

CX3 LR 230V 4NO 16A loomisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

CX3 LR 230V 4NO 16A on formuleeritud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged õpetused ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

CX3 LR 230V 4NO 16A on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete eripäradele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle ideaalseks lahenduseks ettevõtetele kes otsivad rakendatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

CX3 LR 230V 4NO 16A kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

CX3 LR 230V 4NO 16A on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes CX3 LR 230V 4NO 16A, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. CX3 LR 230V 4NO 16A vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See deklarerib, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka elukeskkonnale.

CX3 LR 230V 4NO 16A by Legrand on kindel ja praktiline lahendus CX3 tegijatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne monteerimine ja teenindus ning lai kasutusala muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood hea hinnaga CX3 LR 230V 4NO 16A ja veenduda selle 38.72 € garanteeritud kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave CX3 LR 230V 4NO 16A (412416) kohta firmalt Legrand

  • Millised on CX3 LR 230V 4NO 16A peamised tugisambad?

    Toote tugevad toetused hõlmavad selle suurt saavutust, pikendatud kasutamisaega ning vastavust moodsa ohutuse ja kvaliteetnormidele. Seade torkab esile ka lihtsa käsitlemise ja hooldamise võrdluses.

  • Millised on toote seadme näitajad?

    Tehnoloogilised omadused võivad tüüpide kaupa olla erinevad, kuid keskendumine pööratakse CX3 võimekusele, jõudlusele, elektrilise potentsiaali ja suurustele. Täpsema informatsiooni saamiseks pöörduge toote inseneri dokumentatsiooni või andmestiku juure.

  • Milliste kohustustega saab CX3 LR 230V 4NO 16A hakkama?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste ülesannete tüüpidega nagu CX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt elluviimiseks sellistes majandusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised tunnused eristavad artiklit sarnastest toodetest?

    CX3 LR 230V 4NO 16A firmalt Legrand on märgatav vastaste raames tänu silmapaistvale koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste integreerimisele ja vastavusele nõudlikele Euroopa nõuetele. See teeb sellest pikaajalise valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on CX3 LR 230V 4NO 16A kuluarve ja kas hinnaalennused on võimalikud?

    Maksumus on 38.72 €. Meie internetipoes korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada sooduspakkumist. Lisa tellimus meie meilileht, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas CX3 LR 230V 4NO 16A-le kehtib garantii?

    Jah, tootja annab tootele tagatise. Toote garantii tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubatoote margist ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või pöörduda ühendust meie kliendikontaktiga, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub CX3 LR 230V 4NO 16A tarne?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba vastuvõttu meie müügikohast. Saadetise tingimused ja maksumus seisnevad teie elukohast ja kõige sobivama kauba saamise meetodist.

  • Kuidas õigesti hooldada CX3 LR 230V 4NO 16A?

    Kasutustsükli pikendamiseks on ülitähtis pidevalt läbi viia toote hooldus. Teostades tootja poolt eeskirju seadme hooldamiseks ja viige ellu vajalikke ennetavaid meetmeid õigeaegselt.

  • Kas CX3 LR 230V 4NO 16A võib integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, mehhanism on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja CX3 klassidega. See teeb sellest optimaalse lahenduse tehnoloogiliste täiustamiseks ja täiendamiseks.

  • Kui kuidas sobib CX3 LR 230V 4NO 16A teiste Legrand komplektidega?

    Kaup on välja töötatud komplektset ühilduvust eeldades koos teiste Legrand mehhanismidega ja sektori osadega, mis võimaldab kogu süsteemi mugava integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja komplektide kasutamine kehtestab ka hooldust ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
38,72 €
38,72 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast