Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

412414 - CX3 LR 24V 4NO 16A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
412414 - CX3 LR 24V 4NO 16A - Legrand - CX3 LR 24V 4NO 16A - Legrand - 0
412414 - CX3 LR 24V 4NO 16A - Legrand
51,09 €
51,09 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
CX3 LR 24V 4NO 16A - Legrand
51,09 €
KKK ja lisateave

CX3 LR 24V 4NO 16A on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - CX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest pisiasjadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja kasutegurit.

Peamised omadused CX3 LR 24V 4NO 16A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise range nõudeid. Tootmises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad kestva ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab CX3 LR 24V 4NO 16A kasutamist rasketes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

CX3 LR 24V 4NO 16A tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

CX3 LR 24V 4NO 16A välja mõtlemisel pöörati suurendatud tähelepanu turvalisuse aspektidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

CX3 LR 24V 4NO 16A on arendatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged määrused ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

CX3 LR 24V 4NO 16A omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete tunnustest saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle optimaalseks lahenduseks kes tahavad integreeritavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

CX3 LR 24V 4NO 16A kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

CX3 LR 24V 4NO 16A on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes CX3 LR 24V 4NO 16A, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. CX3 LR 24V 4NO 16A vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See näitab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka elukeskkonnale.

CX3 LR 24V 4NO 16A by Legrand on tõhus ja efektiivne lahendus CX3 ekspertidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne installeerimine ja kontroll ning lai kasutusvõimalus muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta soovimata võimalust osta veebipood väärtusliku hinnaga CX3 LR 24V 4NO 16A ja veenduda selle 51.09 € kõrges kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave CX3 LR 24V 4NO 16A (412414) kohta firmalt Legrand

  • Millised on CX3 LR 24V 4NO 16A peamised eelised?

    Toote peamised toetused hõlmavad selle suurepärast toime, võimendatud teenindusaega ning vastavust tänapäevastele kindlus- ja normatiividele. Seade on märkimisväärne ka mugava töötlemise ja teenindamise poolest.

  • Millised on toote inseneri näitajad?

    Spetsifikatsioonid näitajad võivad klassides diferentseeruma, kuid keskendumine pööratakse CX3 rakendustele, tootmisvõimele, elektrivõrgule ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema arvustuse saamiseks konsulteerige toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või tutvustuse sisu.

  • Milliste rollidega saab CX3 LR 24V 4NO 16A saavutada?

    Toode saab edukalt hakkama selliste toimingutega nagu CX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised protsessid.

  • Millised eripärad teevad eriliseks toodet konkurentidest?

    CX3 LR 24V 4NO 16A firmalt Legrand eristub võistlejatega piirkonnas tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate kasutussevõtmisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa normidele. See teeb sellest stabiilse valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on CX3 LR 24V 4NO 16A rahaline väärtus ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 51.09 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada hinnasoodust. Käi registreerimas meie meiliseade, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas CX3 LR 24V 4NO 16A-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, varustaja annab tootele tagatise. Vastutuse garanti tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubaväärtusest ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või konsulteerida ühendust meie klienditoe teenusega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub CX3 LR 24V 4NO 16A kohaletoimetamine?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba vastuvõttu meie müügipunktist. Jõudmise tingimused ja maksumus on tingitud teie elukoha ja valitud kauba vastuvõtmise meetodist.

  • Kuidas tõhusalt hooldada CX3 LR 24V 4NO 16A?

    Kasutusaja pikendamiseks on väga tähtis järjepidevalt läbi viia toote hooldus. Järgides valmistaja soovitusi seadme hooldamise protsessiks ja korraldage vajalikke ennetust etteantud ajal.

  • Kas CX3 LR 24V 4NO 16A on võimekas integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, üksus on mugavalt integreeritav olemasolevatesse võrgustikesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja CX3 parameetritega. See teeb siis lihtsa lahenduse tootmissektori täiustamiseks ja ühildamiseks.

  • Kui sobivalt sobib CX3 LR 24V 4NO 16A teiste Legrand komplektidega?

    Komplekt on välja töötatud toimetulekut ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand toodete ja sektori osadega, mis kindlustab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja toodete kasutamine aitab ka parandamise ja remonti.

Hiljuti vaadatud
51,09 €
51,09 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast