Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

412412 - CX3 LR 230V 2NO 16A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
412412 - CX3 LR 230V 2NO 16A - Legrand - CX3 LR 230V 2NO 16A - Legrand - 0
412412 - CX3 LR 230V 2NO 16A - Legrand
12,95 €
12,95 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
CX3 LR 230V 2NO 16A - Legrand
12,95 €
KKK ja lisateave

CX3 LR 230V 2NO 16A on BaltElec parim toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - CX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest peensustele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused CX3 LR 230V 2NO 16A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Tehases kasutatud komponendid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad pikema ja vastupidavuse. See võimaldab CX3 LR 230V 2NO 16A kasutamist äärmuslikes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

CX3 LR 230V 2NO 16A tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

CX3 LR 230V 2NO 16A välja arendamisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühtivus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

CX3 LR 230V 2NO 16A on arendatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged manualid ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

CX3 LR 230V 2NO 16A on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete tunnustest saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle õigeks lahenduseks kes otsustavad integreeritavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

CX3 LR 230V 2NO 16A kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

CX3 LR 230V 2NO 16A on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes CX3 LR 230V 2NO 16A, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. CX3 LR 230V 2NO 16A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See deklarerib, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka elukeskkonnale.

CX3 LR 230V 2NO 16A by Legrand on kvaliteetne ja võimas lahendus CX3 professionaalidele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne monteerimine ja järelevalve ning lai tööulatus muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes projektides. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikaseadmete pood mõistliku hinnaga CX3 LR 230V 2NO 16A ja veenduda selle 12.95 € ülimas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave CX3 LR 230V 2NO 16A (412412) kohta firmalt Legrand

  • Millised on CX3 LR 230V 2NO 16A peamised kasu?

    Toote kaalukad kasu hõlmavad selle suurt toime, pikendatud eluepikkust ning vastavust aktuaalsetele kaitse- ja kvaliteedistandarditele. Seade eristub teistest ka mugava hooldamise ja järelevalve mõttes.

  • Millised on toote tehnika parameetrid?

    Tehnika parameetrid võivad tüübit sõltuvalt eristuma, kuid suunatud tähelepanu pööratakse CX3 rakendustele, jõule, elektrienergiale ja mõõtmetele. Täpsema selgituse saamiseks uurige toote seadme dokumentatsiooni või tutvustuse andmeid.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab CX3 LR 230V 2NO 16A toime tulla?

    Toode saab edukalt lahendab selliste tööülesannete tüüpidega nagu CX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised iseloomujooned iseloomustavad toodet konkurentidest?

    CX3 LR 230V 2NO 16A firmalt Legrand silma paistab sarnaste toodete vahemikus tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste juurutamisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa seadustele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on CX3 LR 230V 2NO 16A summa ja kas allahindlused on võimalikud?

    Kogukulu on 12.95 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle kauba puhul saada hinnasoodustust. Pane kirja meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi hinnasoodustustega.

  • Kas CX3 LR 230V 2NO 16A-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, valmistaja annab tootele garantiiaja. Garantiitingimuste tingimused võivad muutuma sõltuvalt kaubamärgist ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või pöörduda ühendust meie klienditoe teenusega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub CX3 LR 230V 2NO 16A transport?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise variante, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba läbivaatamist meie asutusest. Saate tingimused ja maksumus kajastavad teie regioonist ja valitu kauba omastamise meetodist.

  • Kuidas tõhusalt hooldada CX3 LR 230V 2NO 16A?

    Kasutustsükli pikendamiseks on oluline perioodiliselt läbi viia toote hooldus. Teostades vastavalt valmistajafirma eeskirju seadme hoolitsemiseks ja viige läbi vajalikke ennetamise tegevusi ajastatud.

  • Kas CX3 LR 230V 2NO 16A on sobiv integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, vidin on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse võrgustikesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja CX3 klassidega. See teeb siis optimaalse lahenduse sektori kasutuselevõtmiseks ja täiendamiseks.

  • Kui täpselt sobib CX3 LR 230V 2NO 16A teiste Legrand vidinatega?

    Seade on välja töötatud toimetulekut ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand komplektidega ja elementidega, mis võimaldab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja kindluse. Sama tootja aparaatide kasutamine kehtestab ka jälgimist ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
12,95 €
12,95 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast