Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

412411 - CX3 LR 48V 2NO 16A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
412411 - CX3 LR 48V 2NO 16A - Legrand - CX3 LR 48V 2NO 16A - Legrand - 0
412411 - CX3 LR 48V 2NO 16A - Legrand
21,39 €
21,39 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
CX3 LR 48V 2NO 16A - Legrand
21,39 €
KKK ja lisateave

CX3 LR 48V 2NO 16A on BaltElec eliit toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - CX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest pisiasjadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja produktiivsust.

Peamised omadused CX3 LR 48V 2NO 16A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Koostamises kasutatud algosad ja läbimõeldud planeerimine tagavad püsiva ja kulumiskindluse. See võimaldab CX3 LR 48V 2NO 16A kasutamist äärmuslikes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

CX3 LR 48V 2NO 16A tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

CX3 LR 48V 2NO 16A projekteerimisel pöörati hoolikat tähelepanu turvaküsimustele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on varustatud täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

CX3 LR 48V 2NO 16A on disainitud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged juhised ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

CX3 LR 48V 2NO 16A on populaarne erinevates tööstusharudes. Oma omadustele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle parimaks ettevõtetele kes soovivad kasutatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

CX3 LR 48V 2NO 16A kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

CX3 LR 48V 2NO 16A on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes CX3 LR 48V 2NO 16A, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. CX3 LR 48V 2NO 16A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See deklarerib, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka keskkonnale.

CX3 LR 48V 2NO 16A by Legrand on usaldusväärne ja toimiv lahendus CX3 tundjatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne asetamine ja hooldus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikapood mõistliku hinnaga CX3 LR 48V 2NO 16A ja veenduda selle 21.39 € usaldusväärses kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave CX3 LR 48V 2NO 16A (412411) kohta firmalt Legrand

  • Millised on CX3 LR 48V 2NO 16A peamised plussid?

    Toote kaalukad voorused hõlmavad selle esmaklassilist töövõimet, kestvat elutsüklit ning vastavust tipptasemel kaitsemeetmete ja kvaliteedistandarditele. Seade eristub teistest ka sõbraliku kasutamise käepärasuse ja hoolduse vaatenurgast.

  • Millised on toote inseneri tunnused?

    Tehnoloogilised indeksid võivad versioonide kaupa olla erinevad, kuid põhitähelepanu pööratakse CX3 toimingutele, mahutavusele, elektrienergiale ja dimensioonidele. Täpsema selgituse saamiseks konsulteerige toote tehnoloogia dokumentatsiooni või esituse esitlust.

  • Milliste ülesannete saab CX3 LR 48V 2NO 16A suudab?

    Toode saab edukalt lahendab selliste ülesannetega nagu CX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes majandusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised erilised tunnused eristavad kaupa võrreldavatest toodetest?

    CX3 LR 48V 2NO 16A firmalt Legrand tõstab esile teis(t)e tootjate grupis tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste juurutamisele ja vastavusele nõudlikele Euroopa standarditele. See teeb sellest pikaajalise valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on CX3 LR 48V 2NO 16A tasu ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Turuhind on 21.39 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnasoodustust. Käi registreerimas meie postiteade, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas CX3 LR 48V 2NO 16A-le kehtib kaitse?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele kvaliteedi tagatise. Vastutuse garanti tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubamärgist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiiga või ühendust otsida ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub CX3 LR 48V 2NO 16A üleandmine?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise viise, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba saamist meie kaubanduspunktist. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus seisnevad teie elukoha ja kõige sobivama kauba omandamise meetodist.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada CX3 LR 48V 2NO 16A?

    Teenindusaja pikendamiseks on nõutav regulaarselt läbi viia toote hooldus. Järgige hoolikalt tootja nõudmisi seadme hooldamise protsessiks ja sooritage vajalikke ennetustöid ajalises järjekorras.

  • Kas CX3 LR 48V 2NO 16A on sobiv integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, masin on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse platvormidesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja CX3 standarditega. See teeb neist optimaalse lahenduse tootmisliinide uuendamiseks ja ühildamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib CX3 LR 48V 2NO 16A teiste Legrand vidinatega?

    Toode on välja töötatud täiuslikku ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand toodete ja elementidega, mis kindlustab kogu süsteemi mugava integreerimise ja töökindluse. Sama tootja vidinate kasutamine parandab ka korrastamise ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
21,39 €
21,39 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast