Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

412410 - CX3 LR 24V 2NO 16A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
412410 - CX3 LR 24V 2NO 16A - Legrand - CX3 LR 24V 2NO 16A - Legrand - 0
412410 - CX3 LR 24V 2NO 16A - Legrand
21,84 €
21,84 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
CX3 LR 24V 2NO 16A - Legrand
21,84 €
KKK ja lisateave

CX3 LR 24V 2NO 16A on BaltElec esmaklassiline toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - CX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest üksikasjadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja efektiivsust.

Peamised omadused CX3 LR 24V 2NO 16A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Produktsioonis kasutatud algosad ja läbimõeldud projekteerimine tagavad püsiva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab CX3 LR 24V 2NO 16A kasutamist ekstreemsetes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

CX3 LR 24V 2NO 16A tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

CX3 LR 24V 2NO 16A arendamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvameetmetele. Vastav rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsemeetmetega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

CX3 LR 24V 2NO 16A on disainitud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged suunised ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

CX3 LR 24V 2NO 16A on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse iseärasustele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle õigeks lahenduseks kes tahavad juurutatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

CX3 LR 24V 2NO 16A kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

CX3 LR 24V 2NO 16A on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes CX3 LR 24V 2NO 16A, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. CX3 LR 24V 2NO 16A vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See väidab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka ökosüsteemile.

CX3 LR 24V 2NO 16A by Legrand on tõestatud ja toimiv lahendus CX3 professionaalidele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne asetamine ja korraldus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikaseadmete pood mõistliku hinnaga CX3 LR 24V 2NO 16A ja veenduda selle 21.84 € ülimas kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave CX3 LR 24V 2NO 16A (412410) kohta firmalt Legrand

  • Millised on CX3 LR 24V 2NO 16A peamised eelarvamused?

    Toote kaalukad eelarvamused hõlmavad selle ülimat toimekust, kauakestvat kasutamisaega ning vastavust praegustele usaldusväärsuse- ja standarditele. Seade on märkimisväärne ka arusaadava töökindluse ja remondi seisukohast.

  • Millised on toote tehnilised näitajad?

    Mehaanilised kirjeldused võivad seeriati muutuda, kuid peamine rõhk pööratakse CX3 võimalustele, efektiivsusele, elektrivoolule ja mõõtmetele. Täpsema ülevaate saamiseks saage teada toote tehniliste dokumentatsiooni või andmestiku sisu.

  • Milliste ülesannete saab CX3 LR 24V 2NO 16A toime tulla?

    Toode saab edukalt toime selliste toimingutega nagu CX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööprotsessid.

  • Millised erilised tunnused tõstavad esile vahendit konkurentidest?

    CX3 LR 24V 2NO 16A firmalt Legrand torkab silma sarnaste toodete grupis tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste rakendusele ja vastavusele täpsetele Euroopa standarditele. See teeb sellest pikaajalise valiku professionaalseks kasutamiseks.

  • Mis on CX3 LR 24V 2NO 16A kuluarve ja kas hinnamuutused on võimalikud?

    Kogukulu on 21.84 €. Meie internetipoes korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnasoodust. Käi registreerimisel meie infokiri, et olla kursis kõigi hinnasoodustustega.

  • Kas CX3 LR 24V 2NO 16A-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, valmistaja annab tootele tagatise. Vastutuse garanti tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubaväärtusest ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või saata ühendust meie klienditeenindusega, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub CX3 LR 24V 2NO 16A saadetis?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise variante, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba vastuvõtmist meie pood. Tarne tingimused ja maksumus muutuvad teie elupiirkonnast ja kõige sobivama kauba omandamise viisist.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada CX3 LR 24V 2NO 16A?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on väga tähtis pidevalt läbi viia instrumentaalne hooldus. Järgides valmistusettevõtte soovitusi seadme hoolduse läbiviimiseks ja viige lõpule vajalikke ennetustöid õigeaegselt.

  • Kas CX3 LR 24V 2NO 16A suudab integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, aparaat on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse seadmetesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja CX3 viisidega. See teeb neist kompleksse lahenduse tehnoloogiliste parandamiseks ja suurendamiseks.

  • Kui sobivalt sobib CX3 LR 24V 2NO 16A teiste Legrand vidinatega?

    Mehhanism on välja töötatud toimetulekut ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand komplektidega ja lahendustega, mis tagab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja toodete kasutamine muudab lihtsamaks ka hoolduse ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
21,84 €
21,84 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast