Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

412405 - CX3 LR 24V 1NO 16A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
412405 - CX3 LR 24V 1NO 16A - Legrand - CX3 LR 24V 1NO 16A - Legrand - 0
412405 - CX3 LR 24V 1NO 16A - Legrand
18,34 €
18,34 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
CX3 LR 24V 1NO 16A - Legrand
18,34 €
KKK ja lisateave

CX3 LR 24V 1NO 16A on BaltElec esmaklassiline toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - CX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest üksikasjadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused CX3 LR 24V 1NO 16A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Produktsioonis kasutatud algosad ja läbimõeldud välimus tagavad pikaajalise ja kulumustaluvuse. See võimaldab CX3 LR 24V 1NO 16A kasutamist rasketel ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

CX3 LR 24V 1NO 16A tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

CX3 LR 24V 1NO 16A välja arendamisel pöörati erilist tähelepanu turvalisuse teemadele. Kooskõla rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

CX3 LR 24V 1NO 16A on tehtud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged käskkirjad ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

CX3 LR 24V 1NO 16A leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Kuna selle tunnustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle täiuslikuks ettevõtetele kes püüavad saavutada omandatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

CX3 LR 24V 1NO 16A kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

CX3 LR 24V 1NO 16A on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes CX3 LR 24V 1NO 16A, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. CX3 LR 24V 1NO 16A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See näitab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ökosüsteemile.

CX3 LR 24V 1NO 16A by Legrand on kindel ja efektiivne lahendus CX3 spetsialistidele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne seadistamine ja hooldus ning lai tööulatus muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikaseadmete pood soodsa hinnaga CX3 LR 24V 1NO 16A ja veenduda selle 18.34 € paremas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave CX3 LR 24V 1NO 16A (412405) kohta firmalt Legrand

  • Millised on CX3 LR 24V 1NO 16A peamised tugevused?

    Toote tugevad kasu hõlmavad selle ülimat toimimist, pikaajalist eluepikkust ning vastavust praegustele kindlus- ja kvaliteedi normidele. Seade erineb ka arusaadava kasutamise ja tehnilise teenindamise läbi.

  • Millised on toote tehnilised iseloomustused?

    Seadme tunnused võivad seeriati eristuma, kuid suunatud tähelepanu pööratakse CX3 spetsifikatsioonidele, võimekusele, elektrivoolule ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema selgituse saamiseks uurige toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni andmeid.

  • Milliste eesmärkidega saab CX3 LR 24V 1NO 16A saavutada?

    Toode saab edukalt toimetada selliste tööülesannete tüüpidega nagu CX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised kvaliteedid panevad silma paistma eset võrdlevatest mudelitest?

    CX3 LR 24V 1NO 16A firmalt Legrand silma paistab võistlejate segmendis tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste kasutamisele ja vastavusele kõrgetele Euroopa reeglitele. See teeb sellest stabiilse valiku professionaalseks kasutamiseks.

  • Mis on CX3 LR 24V 1NO 16A summa ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Rahakulu on 18.34 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada allahindlust. Pane ennast kirja meie infokiri, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas CX3 LR 24V 1NO 16A-le kehtib tagatis?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele kvaliteedigaranti. Kvaliteedigaranti tingimused võivad erinev olla sõltuvalt brändinimest ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või võtta ühendust meie kliendikontaktiga, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub CX3 LR 24V 1NO 16A kohaletoimetamine?

    Pakume mitmekesiseid kohaletoimetamise variante, sealhulgas kullerteenust ja kauba vastu võtmist meie kauplusest. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus muutuvad teie elukohast ja kõige sobivama kauba vastuvõtmise moodusest.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada CX3 LR 24V 1NO 16A?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on esmatähtis korduvasti läbi viia tehniline hooldus. Pidage kinni tootja juhiseid seadme hooldamiseks ja korraldage vajalikke ennetust kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas CX3 LR 24V 1NO 16A on võimekas integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, komplekt on vaevata integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja CX3 eeskirjadega. See teeb sellise efektiivse lahenduse protsesside koosolekuteks ja laiendamiseks.

  • Kui kuidas sobib CX3 LR 24V 1NO 16A teiste Legrand üksustega?

    Tööstustooted on välja töötatud toimetulekut ühilduvust märgates koos teiste Legrand vidinatega ja seadmete osadega, mis kindlustab kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja töökindluse. Sama tootja seadmete kasutamine kiirendab ka korrastamise ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
18,34 €
18,34 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast