Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

412404 - CX3 LR 12V 1NO 16A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
412404 - CX3 LR 12V 1NO 16A - Legrand - CX3 LR 12V 1NO 16A - Legrand - 0
412404 - CX3 LR 12V 1NO 16A - Legrand
19,97 €
19,97 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
CX3 LR 12V 1NO 16A - Legrand
19,97 €
KKK ja lisateave

CX3 LR 12V 1NO 16A on BaltElec esmaklassiline toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - CX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest osadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja tõhusust.

Peamised omadused CX3 LR 12V 1NO 16A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Produktsioonis kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud välimus tagavad kestva ja kulutuskindluse. See võimaldab CX3 LR 12V 1NO 16A kasutamist komplitseeritud ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

CX3 LR 12V 1NO 16A tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

CX3 LR 12V 1NO 16A projekteerimisel pöörati hoolikat tähelepanu turvalisuse teemadele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

CX3 LR 12V 1NO 16A on disainitud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged suunised ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

CX3 LR 12V 1NO 16A on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Oma eripäradest saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle kõige sobivamaks valikuks kes otsustavad rakendatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

CX3 LR 12V 1NO 16A kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

CX3 LR 12V 1NO 16A on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes CX3 LR 12V 1NO 16A, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. CX3 LR 12V 1NO 16A vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See tähistab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka elukeskkonnale.

CX3 LR 12V 1NO 16A by Legrand on turvaline ja kasulik lahendus CX3 spetsialistidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne monteerimine ja kontroll ning lai kasutusala muudavad selle parimaks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta kasutamata võimalust osta veebipood soodsa hinnaga CX3 LR 12V 1NO 16A ja veenduda selle 19.97 € suures kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave CX3 LR 12V 1NO 16A (412404) kohta firmalt Legrand

  • Millised on CX3 LR 12V 1NO 16A peamised tugipunktid?

    Toote kaalukad positiivsed küljed hõlmavad selle suurt toime, pikendatud kasutamisaega ning vastavust moderne usaldusväärsuse- ja kvaliteetnormidele. Seade eristub ka lihtsustatud kasutamise hõlpsuse ja järelevalve läbi.

  • Millised on toote tehnoloogilised näitajad?

    Seadme näitajad võivad tüüpide kaupa eristuma, kuid tähtsus pööratakse CX3 võimekusele, võimekusele, elektrilise pinge ja dimensioonidele. Täpsema info saamiseks küsige toote seadme dokumentatsiooni või ülevaate vastu.

  • Milliste eesmärkidega saab CX3 LR 12V 1NO 16A toime?

    Toode saab edukalt saavutada selliste funktsioonidega nagu CX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised iseloomujooned eristavad artiklit paralleelsetest mudelitest?

    CX3 LR 12V 1NO 16A firmalt Legrand on eristatav vastaste ringis tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate rakendusele ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa standarditele. See teeb sellest stabiilse valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on CX3 LR 12V 1NO 16A rahaline väärtus ja kas hinnaalennused on võimalikud?

    Kulud on 19.97 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt promotsioone, mistõttu on võimalik selle kaubaga puhul saada hinnalangust. Lisa tellimus meie meilileht, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas CX3 LR 12V 1NO 16A-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele toote garantii. Kvaliteedi garantii tingimused võivad erinev olla sõltuvalt brändinimest ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või võtta ühendust meie kliendikontaktiga, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub CX3 LR 12V 1NO 16A transport?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba kättesaamist meie asutusest. Kohalevedamise tingimused ja maksumus muutuvad teie elukoha piirkonnast ja soovitava kauba omastamise protseduurist.

  • Kuidas õigesti hooldada CX3 LR 12V 1NO 16A?

    Tööea pikendamiseks on nõutav järjepidevalt läbi viia mehhaaniline hooldus. Pidades kinni valmistusfirma ettekirjutusi seadme hooldamiseks ja teostage vajalikke ennetustöid ajalises järjekorras.

  • Kas CX3 LR 12V 1NO 16A võib integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, mehhanism on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja CX3 parameetritega. See teeb sellest sobiva lahenduse tootmisliini täiustamiseks ja ühildamiseks.

  • Kui täpselt sobib CX3 LR 12V 1NO 16A teiste Legrand komponentidega?

    Mehhanism on välja töötatud kohandatud ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand seadmete ja komplektidega, mis kinnitab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja toimimise. Sama tootja toodete kasutamine kiirendab ka hoolduse ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
19,97 €
19,97 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast