Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411848 - DX3-ID 4P 40A B 300MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411848 - DX3-ID 4P 40A B 300MA - Legrand - DX3-ID 4P 40A B 300MA - Legrand - 0
411848 - DX3-ID 4P 40A B 300MA - Legrand
1 207,47 €
1 207,47 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 4P 40A B 300MA - Legrand
1 207,47 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 4P 40A B 300MA on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest peensustele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3-ID 4P 40A B 300MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Valmimises kasutatud ressursid ja läbimõeldud välimus tagavad püsiva ja vastupidavuse. See võimaldab DX3-ID 4P 40A B 300MA kasutamist komplitseeritud ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 4P 40A B 300MA tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 4P 40A B 300MA loomisel pöörati teravat tähelepanu turvaküsimustele. Ühtivus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3-ID 4P 40A B 300MA on ehitatud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged juhised ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3-ID 4P 40A B 300MA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete tunnustest saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle optimaalseks variandiks kes otsivad operatsioonis olevate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3-ID 4P 40A B 300MA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 4P 40A B 300MA on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 4P 40A B 300MA, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3-ID 4P 40A B 300MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See tähistab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3-ID 4P 40A B 300MA by Legrand on turvaline ja toimiv lahendus DX3 tegijatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne paigutamine ja kontroll ning lai kasutusvõimalus muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta loobumata võimalust osta e-pood väärtusliku hinnaga DX3-ID 4P 40A B 300MA ja veenduda selle 1,207.47 € ülimalt heas kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 4P 40A B 300MA (411848) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 4P 40A B 300MA peamised tugisambad?

    Toote keskse positiivsed küljed hõlmavad selle kõrget töövõimet, pikaajalist eluepikkust ning vastavust praegustele turvalisus- ja standarditele. Seade torkab esile ka lihtsa töötamise ja hooldustööde mõttes.

  • Millised on toote seadme kirjeldused?

    Spetsifikatsioonid spetsifikatsioonid võivad mudeliti muutuma, kuid põhitähelepanu pööratakse DX3 operatsioonidele, tootlikkusele, elektrilise pinge ja dimensioonidele. Täpsema info saamiseks jälgige toote mehaanilised dokumentatsiooni või analüüsi juhiseid.

  • Milliste rollidega saab DX3-ID 4P 40A B 300MA saavutada?

    Toode saab edukalt jagab selliste tööülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised tunnused defineerivad eset alternatiividest?

    DX3-ID 4P 40A B 300MA firmalt Legrand on märgatav teis(t)e tootjate ringis tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnovõimaluste rakendusele ja vastavusele nõudlikele Euroopa reeglitele. See teeb sellest vastupidava valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 4P 40A B 300MA rahaline väärtus ja kas soodustused on võimalikud?

    Kogukulu on 1,207.47 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle kaubaga puhul saada soodustust. Telli meie uudisinfo, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3-ID 4P 40A B 300MA-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, kaubatootja annab tootele toote garantii. Kvaliteedi garantii tingimused võivad erineda sõltuvalt brändist ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või võtta ühendust meie kliendisuhetega, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 4P 40A B 300MA jõudmine?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba omaksvõttu meie müügipunktist. Edastamise tingimused ja maksumus seisnevad teie tsoonist ja kõige sobivama kauba saamise korrast.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3-ID 4P 40A B 300MA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on ülitähtis järjepidevalt läbi viia tehniline hooldus. Teostades vastavalt tootja poolt eeskirju seadme hooldamise protsessiks ja sooritage vajalikke ennetustööd kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas DX3-ID 4P 40A B 300MA on kohane integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, masin on kiiresti integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb neist kompleksse lahenduse protsesside koosolekuteks ja kasvatamiseks.

  • Kui piisavalt sobib DX3-ID 4P 40A B 300MA teiste Legrand mehhanismidega?

    Seade on välja töötatud laialdast ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand komponentidega ja lisaosadega, mis kinnitab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja kindluse. Sama tootja seadmete kasutamine aitab ka remondi ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
1 207,47 €
1 207,47 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast