Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411846 - DX3-ID 4P 40A B 30MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411846 - DX3-ID 4P 40A B 30MA - Legrand - DX3-ID 4P 40A B 30MA - Legrand - 0
411846 - DX3-ID 4P 40A B 30MA - Legrand
272,94 €
272,94 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 4P 40A B 30MA - Legrand
272,94 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 4P 40A B 30MA on BaltElec tipptasemel toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest üksikasjadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja töökust.

Peamised omadused DX3-ID 4P 40A B 30MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud komponendid ja läbimõeldud välimus tagavad korraliku ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3-ID 4P 40A B 30MA kasutamist komplitseeritud ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 4P 40A B 30MA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 4P 40A B 30MA arendamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvaküsimustele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsesüsteemide, mis ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3-ID 4P 40A B 30MA on planeeritud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged suunised ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3-ID 4P 40A B 30MA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete spetsifikatsioonidele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle ideaalseks ettevõtetele vajalikuks kes otsustavad käitatavate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3-ID 4P 40A B 30MA kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 4P 40A B 30MA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 4P 40A B 30MA, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3-ID 4P 40A B 30MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See tähistab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

DX3-ID 4P 40A B 30MA by Legrand on stabiilne ja kasulik lahendus DX3 tundjatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne monteerimine ja ekspluateerimine ning lai toimimispiirkond muudavad selle parimaks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta kaotamata võimalust osta BaltElec soodsaimaga hinnaga DX3-ID 4P 40A B 30MA ja veenduda selle 272.94 € usaldusväärses kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 4P 40A B 30MA (411846) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 4P 40A B 30MA peamised eelised?

    Toote kaalukad plussid hõlmavad selle suurt töövõimet, pikka kasutamisaega ning vastavust moodsa kaitsemeetmete ja kvaliteetnormidele. Seade eristub ka arusaadava töötlemise ja hoolduse võrdluses.

  • Millised on toote seadme faktorid?

    Tehnilised parameetrid võivad klassides olla erinevad, kuid peamine fookus pööratakse DX3 operatsioonidele, tootmisvõimele, elektrienergiale ja mõõtmetele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks otsige toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni vastu.

  • Milliste ülesannete saab DX3-ID 4P 40A B 30MA hakkama?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste ülesannete nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt operatsiooniks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised kvaliteedid eraldavad kaupa sarnastest toodetest?

    DX3-ID 4P 40A B 30MA firmalt Legrand tõuseb esile vastaste seas tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite kasutamisele ja vastavusele täituvatele Euroopa standarditele. See teeb sellest stabiilse valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 4P 40A B 30MA kuluarve ja kas soodustused on võimalikud?

    Maksumus on 272.94 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada hinnalangust. Registreeru meie postiteade, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3-ID 4P 40A B 30MA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, tehnikatootja annab tootele tagatise. Tagatise tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt kaubaväljaandest ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või pöörduda ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada põhjalikumat teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 4P 40A B 30MA kättetoimetamine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kullerisaadetis ja kauba vastu võtmist meie punktist. Tarne tingimused ja maksumus on seotud teie asukoha ja välja valitud kauba omastamise variandist.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada DX3-ID 4P 40A B 30MA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on eluline regulaarselt läbi viia instrumentaalne hooldus. Järgige valmistajafirma ettekirjutusi seadme hoolduseks ja korraldage vajalikke ennetustööd ajalises järjekorras.

  • Kas DX3-ID 4P 40A B 30MA on suuteline integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, vidin on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb sellest kompleksse lahenduse tootmisliinide täiustamiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui sobivalt sobib DX3-ID 4P 40A B 30MA teiste Legrand seadmetega?

    Toode on välja töötatud laialdast ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand toodete ja elementidega, mis tagab kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja vidinate kasutamine kehtestab ka jälgimist ja remonti.

Hiljuti vaadatud
272,94 €
272,94 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast