Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411844 - DX3-ID 2P 40A B 300MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411844 - DX3-ID 2P 40A B 300MA - Legrand - DX3-ID 2P 40A B 300MA - Legrand - 0
411844 - DX3-ID 2P 40A B 300MA - Legrand
sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 2P 40A B 300MA - Legrand
KKK ja lisateave

DX3-ID 2P 40A B 300MA on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest komponentidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja töökust.

Peamised omadused DX3-ID 2P 40A B 300MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Valmimises kasutatud materjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad veniva ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab DX3-ID 2P 40A B 300MA kasutamist äärmuslikes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 2P 40A B 300MA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 2P 40A B 300MA loomisel pöörati hoolikat tähelepanu turvaprobleemidele. Vastav rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

DX3-ID 2P 40A B 300MA on väljatöötatud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged õpetused ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3-ID 2P 40A B 300MA leiab erinevates tööstusharudes. Oma tunnustest saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle väga sobivaks lahenduseks kes otsustavad kasutatavate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3-ID 2P 40A B 300MA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 2P 40A B 300MA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 2P 40A B 300MA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3-ID 2P 40A B 300MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See viitab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka keskkonnale.

DX3-ID 2P 40A B 300MA by Legrand on stabiilne ja ressursisäästlik lahendus DX3 meistritele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne seadistamine ja hooldus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta märkamata võimalust osta online-pood mõistliku hinnaga DX3-ID 2P 40A B 300MA ja veenduda selle 0.00 € ülimalt heas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 2P 40A B 300MA (411844) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 2P 40A B 300MA peamised tugevused?

    Toote põhilised positiivsed küljed hõlmavad selle kvaliteetset toimekust, pikka elutsüklit ning vastavust kaasaegsetele turvalisus- ja kvaliteedi normidele. Seade on erinev ka mugava hoolduse hõlbustamise ja korrashoiu mõttes.

  • Millised on toote seadme indeksid?

    Tootmistehnilised indeksid võivad tüüpide kaupa olla varieeruv, kuid prioriteet pööratakse DX3 operatsioonidele, energiakasutusele, elektrivõrgule ja ruumilistele parameetritele. Täpsema kirjelduse saamiseks kontrollige toote tehniliste dokumentatsiooni või analüüsi vastu.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab DX3-ID 2P 40A B 300MA jagab?

    Toode saab edukalt lahendab selliste tööülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised aspektid tõstavad esiplaanile vahendit paralleelsetest mudelitest?

    DX3-ID 2P 40A B 300MA firmalt Legrand tõuseb silma sarnaste toodete grupis tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade rakendamisele ja vastavusele rangetele Euroopa standarditele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku ametialaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 2P 40A B 300MA kulu ja kas hinnamuutused on võimalikud?

    Maksumus on 0.00 €. Meie e-poes korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada allahindlust. Liitu meie infokiri, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3-ID 2P 40A B 300MA-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, valmistaja annab tootele tagatise. Tagatise tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt tootemargist ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või leida ühendust meie kliendikontaktiga, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 2P 40A B 300MA kohalevedu?

    Pakume hulgaliselt kohaletoimetamise teid, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba saamist meie müügipunktist. Jõudmise tingimused ja maksumus muutuvad teie elukoha piirkonnast ja kõige sobivama kauba omandamise metoodikast.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3-ID 2P 40A B 300MA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on väga tähtis järjepidevalt läbi viia masina hooldus. Pidage kinni tootja soovitusi seadme hoolduse läbiviimiseks ja korraldage vajalikke profülaktikat kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas DX3-ID 2P 40A B 300MA on antud integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, vidin on vaevata integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb nimetatud optimaalse lahenduse tootmisliini koosolekuteks ja laiendamiseks.

  • Kui rahuldavalt sobib DX3-ID 2P 40A B 300MA teiste Legrand komplektidega?

    Tööstustooted on välja töötatud täiuslikku ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand üksustega ja komponentidega, mis pakub kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja töötamise. Sama tootja mehhanismide kasutamine kiirendab ka uuendust ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast