Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411842 - DX3-ID 2P 40A B 30MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411842 - DX3-ID 2P 40A B 30MA - Legrand - DX3-ID 2P 40A B 30MA - Legrand - 0
411842 - DX3-ID 2P 40A B 30MA - Legrand
560,18 €
560,18 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 2P 40A B 30MA - Legrand
560,18 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 2P 40A B 30MA on BaltElec parim toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest elementidele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3-ID 2P 40A B 30MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Produktsioonis kasutatud materjalid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad veniva ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab DX3-ID 2P 40A B 30MA kasutamist komplitseeritud ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 2P 40A B 30MA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 2P 40A B 30MA välja arendamisel pöörati suurt tähelepanu ohutusnormidele. Vastavus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3-ID 2P 40A B 30MA on väljatöötatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged juhised ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3-ID 2P 40A B 30MA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle omadustest saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle väga sobivaks variandiks kes vajavad omandatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3-ID 2P 40A B 30MA kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 2P 40A B 30MA on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 2P 40A B 30MA, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. DX3-ID 2P 40A B 30MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See väidab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka keskkonnale.

DX3-ID 2P 40A B 30MA by Legrand on veatu ja tõhus lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne paigaldamine ja järelevalve ning lai tööulatus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta hüljamata võimalust osta online-pood taskukohase hinnaga DX3-ID 2P 40A B 30MA ja veenduda selle 560.18 € suures kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 2P 40A B 30MA (411842) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 2P 40A B 30MA peamised tugipunktid?

    Toote esmaste kasu hõlmavad selle tipptasemel toimimist, kestvat eluepikkust ning vastavust moodsa kindlus- ja normatiividele. Seade on erinev ka mugava kasutamise ja tehnilise teenindamise tõttu.

  • Millised on toote tehnika omaduste?

    Inseneri kirjeldused võivad tüübit sõltuvalt muutuma, kuid fookus pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, efektiivsusele, elektrivõrgule ja proportsioonidele. Täpsema andmed saamiseks uurige toote seadme dokumentatsiooni või kirjelduse vastu.

  • Milliste rollidega saab DX3-ID 2P 40A B 30MA suudab?

    Toode saab edukalt toime selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised iseloomujooned eraldavad instrumenti analoogidest?

    DX3-ID 2P 40A B 30MA firmalt Legrand paistab sarnaste toodete hulgas tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste teostamisele ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa kohustustele. See teeb sellest kindla valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 2P 40A B 30MA summa ja kas hinnamuutused on võimalikud?

    Hinnaseis on 560.18 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt müügiüritusi, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada hinnasoodust. Pane ennast kirja meie teadete leht, et olla kursis kõigi hinnasoodustustega.

  • Kas DX3-ID 2P 40A B 30MA-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele kvaliteedigaranti. Kvaliteedigaranti tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt kaubamärgist ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või küsida ühendust meie klienditoega, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 2P 40A B 30MA kohalevedu?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba kättesaamist meie pood. Saadetise tingimused ja maksumus muutuvad teie regioonist ja valitu kauba käesoleku meetodist.

  • Kuidas korrektselt hooldada DX3-ID 2P 40A B 30MA?

    Eluaeg pikendamiseks on essentsiaalne korrapäraselt läbi viia masina hooldus. Pidades kinni tootefirma eeskirju seadme hoolitsemiseks ja viige ellu vajalikke ennetustöid ettemääratud ajal.

  • Kas DX3-ID 2P 40A B 30MA on antud integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, instrument on mugavalt integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb neist kasuliku lahenduse tootmisliini täiustamiseks ja laiendamiseks.

  • Kui piisavalt sobib DX3-ID 2P 40A B 30MA teiste Legrand üksustega?

    Toodang on välja töötatud täielikku ühilduvust märgates koos teiste Legrand mehhanismidega ja lahendustega, mis kindlustab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja toimimise. Sama tootja vidinate kasutamine soodustab ka jälgimist ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
560,18 €
560,18 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast