Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411779 - DX3-ID 4PR 25A A 300MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411779 - DX3-ID 4PR 25A A 300MA - Legrand - DX3-ID 4PR 25A A 300MA - Legrand - 0
411779 - DX3-ID 4PR 25A A 300MA - Legrand
51,96 €
51,96 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 4PR 25A A 300MA - Legrand
51,96 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 4PR 25A A 300MA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest pisidetailidele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3-ID 4PR 25A A 300MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Produktsioonis kasutatud ainet ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad kestva ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3-ID 4PR 25A A 300MA kasutamist keerulistes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 4PR 25A A 300MA tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 4PR 25A A 300MA välja töötamisel pöörati suurendatud tähelepanu turvaprobleemidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis takistavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3-ID 4PR 25A A 300MA on formuleeritud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged reeglid ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3-ID 4PR 25A A 300MA on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Arvestades omadustest saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle optimaalseks ettevõtetele vajalikuks kes eelistavad rakendatavate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3-ID 4PR 25A A 300MA kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 4PR 25A A 300MA on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 4PR 25A A 300MA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. DX3-ID 4PR 25A A 300MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See kaasneb, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka ümbrusele.

DX3-ID 4PR 25A A 300MA by Legrand on stabiilne ja praktiline lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne asetamine ja remont ning lai toimimispiirkond muudavad selle parimaks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta loobumata võimalust osta interneti kauplus konkurentsivõimelise hinnaga DX3-ID 4PR 25A A 300MA ja veenduda selle 51.96 € garanteeritud kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 4PR 25A A 300MA (411779) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 4PR 25A A 300MA peamised plussid?

    Toote keskse voorused hõlmavad selle kõrget efektiivsust, kauakestvat teenindusaega ning vastavust moderne kindlus- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade on märkimisväärne ka lihtsalt kasutatava töötamise ja hooldamise võrdluses.

  • Millised on toote mehaanilised faktorid?

    Tehnoloogilised näitajad võivad mudelist sõltuvalt muutuda, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 funktsionaalsusele, võimekusele, elektrivoolule ja gabariitidele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks otsige toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või ülevaate avaldust.

  • Milliste ülesannetega saab DX3-ID 4PR 25A A 300MA jagab?

    Toode saab edukalt jagab selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt operatsiooniks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised aspektid teevad eriliseks objekti paralleelsetest mudelitest?

    DX3-ID 4PR 25A A 300MA firmalt Legrand paistab silma teis(t)e tootjate piirkonnas tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate kasutusel ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa normidele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 4PR 25A A 300MA summa ja kas allahindlused on võimalikud?

    Kulud on 51.96 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada hinnasoodust. Käi registreerimisel meie postiteade, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3-ID 4PR 25A A 300MA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, kaubatootja annab tootele tagatise. Tagatise tingimused võivad muutuma sõltuvalt tootemargist ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või küsida ühendust meie kliendisuhetega, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 4PR 25A A 300MA saadetis?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise variante, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba sissevõtmist meie ladu. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus tuleneb teie elupiirkonnast ja soovitava kauba omastamise vormist.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada DX3-ID 4PR 25A A 300MA?

    Eluea pikendamiseks on väga tähtis regulaarselt läbi viia masina hooldus. Järgige hoolikalt valmistajafirma soovitusi seadme hoolduseks ja viige lõpule vajalikke ennetustöid ajalises järjekorras.

  • Kas DX3-ID 4PR 25A A 300MA on sobiv integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, üksus on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb sellise kompleksse lahenduse tootmisliini täiustamiseks ja ühildamiseks.

  • Kui sobivalt sobib DX3-ID 4PR 25A A 300MA teiste Legrand seadmetega?

    Toodang on välja töötatud ühtset ühilduvust eeldades koos teiste Legrand mehhanismidega ja lisaosadega, mis kindlustab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja töökindluse. Sama tootja aparaatide kasutamine kergendab ka jälgimist ja remonti.

Hiljuti vaadatud
51,96 €
51,96 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast