Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411762 - DX3-ID 4PR 80A A 30MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411762 - DX3-ID 4PR 80A A 30MA - Legrand - DX3-ID 4PR 80A A 30MA - Legrand - 0
411762 - DX3-ID 4PR 80A A 30MA - Legrand
89,60 €
89,60 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 4PR 80A A 30MA - Legrand
89,60 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 4PR 80A A 30MA on BaltElec eliit toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest detailidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3-ID 4PR 80A A 30MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Loomisel kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud planeerimine tagavad ajalise ja vastupidavuse. See võimaldab DX3-ID 4PR 80A A 30MA kasutamist rasketes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 4PR 80A A 30MA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 4PR 80A A 30MA komplekteerimisel pöörati suurt tähelepanu turvaküsimustele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate ohutussüsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3-ID 4PR 80A A 30MA on kujundatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged korraldused ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3-ID 4PR 80A A 30MA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete eripäradest saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle soodsaks ettevõtete jaoks kes tahavad omandatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

DX3-ID 4PR 80A A 30MA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 4PR 80A A 30MA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 4PR 80A A 30MA, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3-ID 4PR 80A A 30MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See tähistab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka maailmale.

DX3-ID 4PR 80A A 30MA by Legrand on turvaline ja võimas lahendus DX3 tegijatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne paigutamine ja ülevaatus ning lai tööulatus muudavad selle parimaks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta kasutamata võimalust osta elektroonikakeskus väärtusliku hinnaga DX3-ID 4PR 80A A 30MA ja veenduda selle 89.60 € ülimalt heas kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 4PR 80A A 30MA (411762) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 4PR 80A A 30MA peamised eelised?

    Toote keskse eelarvamused hõlmavad selle parimat saavutust, kestvat kasutamisaega ning vastavust uusimatele kaitsemeetmete- ja nõuetele. Seade eristub ka kergesti kasutatava kasutamise lihtsuse ja remondi võrdluses.

  • Millised on toote mehaanilised faktorid?

    Tehnoloogia indeksid võivad tüüpide kaupa kõrvale kalduda, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 operatsioonidele, võimekusele, elektrilise potentsiaali ja füüsilisele ulatusele. Täpsema kirjelduse saamiseks pöörduge toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või näitajate avaldust.

  • Milliste ülesannete saab DX3-ID 4PR 80A A 30MA toime?

    Toode saab edukalt jagab selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tootmisprotsessid.

  • Millised eripärad tõstavad esile objekti asendusmudelitest?

    DX3-ID 4PR 80A A 30MA firmalt Legrand tõuseb esile teis(t)e tootjate seas tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade teostamisele ja vastavusele kõrgetele Euroopa määrustele. See teeb sellest vastupidava omadusega valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 4PR 80A A 30MA turuhind ja kas hinnamuutused on võimalikud?

    Hinnakujundus on 89.60 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle kauba puhul saada hinnasoodust. Lisa tellimus meie uudiskiri, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3-ID 4PR 80A A 30MA-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, varustustootja annab tootele kvaliteedigaranti. Garantiiaja tingimused võivad kõikuda sõltuvalt tootemargist ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või saata ühendust meie klientide toega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 4PR 80A A 30MA kohalesaatmine?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise viisid, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba kättesaamist meie pood. Transpordi tingimused ja maksumus on seotud teie piirkonnast ja kõige sobivama kauba omandamise moodusest.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3-ID 4PR 80A A 30MA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on vajalik regulaarselt läbi viia instrumentaalne hooldus. Järgides valmistaja soovitusi seadme hoolitsemiseks ja sooritage vajalikke profülaktikat sobival ajal.

  • Kas DX3-ID 4PR 80A A 30MA on antud integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, üksus on kiiresti integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb neist tõhusa lahenduse tootmisüksuste optimeerimiseks ja kasvuks.

  • Kui sobivalt sobib DX3-ID 4PR 80A A 30MA teiste Legrand mehhanismidega?

    Mehhanism on välja töötatud ühtset ühilduvust eeldades koos teiste Legrand komplektidega ja lahendustega, mis loob kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja toimimise. Sama tootja komplektide kasutamine kiirendab ka korrastamise ja remonti.

Hiljuti vaadatud
89,60 €
89,60 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast