Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411724 - DX3-ID 4PR 63A AC 300MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411724 - DX3-ID 4PR 63A AC 300MA - Legrand - DX3-ID 4PR 63A AC 300MA - Legrand - 0
411724 - DX3-ID 4PR 63A AC 300MA - Legrand
52,93 €
52,93 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 4PR 63A AC 300MA - Legrand
52,93 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 4PR 63A AC 300MA on BaltElec ülim toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest komponentidele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3-ID 4PR 63A AC 300MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Valmistamises kasutatud komponendid ja läbimõeldud disain tagavad eluea ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3-ID 4PR 63A AC 300MA kasutamist töötingimustes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 4PR 63A AC 300MA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 4PR 63A AC 300MA välja töötamisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvaprobleemidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on varustatud täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

DX3-ID 4PR 63A AC 300MA on kujundatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged juhised ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3-ID 4PR 63A AC 300MA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle omaseid jooni saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle parimaks ettevõtete valikuks kes püüavad olemasolevate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3-ID 4PR 63A AC 300MA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 4PR 63A AC 300MA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 4PR 63A AC 300MA, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3-ID 4PR 63A AC 300MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See tähendab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ümbrusele.

DX3-ID 4PR 63A AC 300MA by Legrand on turvaline ja tulus lahendus DX3 praktikutele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne installeerimine ja ekspluateerimine ning lai kasutusala muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta kasutamata võimalust osta BaltElec atraktiivse hinnaga DX3-ID 4PR 63A AC 300MA ja veenduda selle 52.93 € garanteeritud kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 4PR 63A AC 300MA (411724) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 4PR 63A AC 300MA peamised positiivsed küljed?

    Toote tugevad voorused hõlmavad selle silmapaistvat toimimist, pikaajalist teenindusaega ning vastavust aktuaalsetele julgeoleku- ja nõuetele. Seade eristub teistest ka lihtsa kasutamise lihtsuse ja hoolduse mõttes.

  • Millised on toote tehnoloogilised faktorid?

    Spetsifikatsioonid tunnused võivad tüüpide kaupa kõrvale kalduda, kuid peamine rõhk pööratakse DX3 omadustele, võimsusele, elektrienergiale ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema teabe saamiseks vaadake toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või ülevaate andmeid.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3-ID 4PR 63A AC 300MA saavutada?

    Toode saab edukalt suudab selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised iseloomulikud omadused defineerivad artiklit analoogidest?

    DX3-ID 4PR 63A AC 300MA firmalt Legrand paistab paralleelsete seas tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste töölepanekule ja vastavusele karmidele Euroopa standarditele. See teeb sellest vastupidava omadusega valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 4PR 63A AC 300MA kuluarve ja kas hinnamuutused on võimalikud?

    Turuhind on 52.93 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada soodustust. Pane end kirja meie meilileht, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas DX3-ID 4PR 63A AC 300MA-le kehtib garantii?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele vastutuse garantii. Kvaliteedigaranti tingimused võivad erinev olla sõltuvalt kaubaväärtusest ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kaupade garantiikaardiga või ühendust võtta ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 4PR 63A AC 300MA üleandmine?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise viisid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba läbivaatamist meie ettevõttest. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus on määratud teie regioonist ja kõige sobivama kauba omastamise korrast.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3-ID 4PR 63A AC 300MA?

    Eluea pikendamiseks on vajalik perioodiliselt läbi viia instrumentaalne hooldus. Pidage kinni tootja poolt nõuandeid seadme hooldamise protsessiks ja viige ellu vajalikke profülaktikat õigel ajal.

  • Kas DX3-ID 4PR 63A AC 300MA on võimalik integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, komplekt on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb antud kasuliku lahenduse sektori koosolekuteks ja täiendamiseks.

  • Kui piisavalt sobib DX3-ID 4PR 63A AC 300MA teiste Legrand mehhanismidega?

    Toode on välja töötatud täiuslikku ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand seadmete ja lisaosadega, mis pakub kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja toimimise. Sama tootja mehhanismide kasutamine lihtsustab ka jälgimist ja remonti.

Hiljuti vaadatud
52,93 €
52,93 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast