Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411712 - DX3-ID 4PR 25A AC 100MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411712 - DX3-ID 4PR 25A AC 100MA - Legrand - DX3-ID 4PR 25A AC 100MA - Legrand - 0
411712 - DX3-ID 4PR 25A AC 100MA - Legrand
52,92 €
52,92 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 4PR 25A AC 100MA - Legrand
52,92 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 4PR 25A AC 100MA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest pisiasjadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja kasutegurit.

Peamised omadused DX3-ID 4PR 25A AC 100MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Produktsioonis kasutatud algosad ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad ajalise ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3-ID 4PR 25A AC 100MA kasutamist keerulistes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 4PR 25A AC 100MA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 4PR 25A AC 100MA väljatöötamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3-ID 4PR 25A AC 100MA on formuleeritud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged juhised ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3-ID 4PR 25A AC 100MA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle tunnustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle väga sobivaks lahenduseks kes vajavad olemasolevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3-ID 4PR 25A AC 100MA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 4PR 25A AC 100MA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 4PR 25A AC 100MA, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3-ID 4PR 25A AC 100MA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See tähendab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3-ID 4PR 25A AC 100MA by Legrand on kindel ja kasulik lahendus DX3 töötajatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne paigaldamine ja ekspluateerimine ning lai tööulatus muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta kasutamata võimalust osta veebikaubamaja soodsa hinnaga DX3-ID 4PR 25A AC 100MA ja veenduda selle 52.92 € parimas kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 4PR 25A AC 100MA (411712) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 4PR 25A AC 100MA peamised eelised?

    Toote tugevad eelised hõlmavad selle tipptasemel efektiivsuse, kauakestvat eluepikkust ning vastavust kaasaegsetele kaitsemeetmete- ja kvaliteedi nõuetele. Seade tõuseb esile ka intuitiivse hooldamise ja hooldamise lihtsuse seisukohast.

  • Millised on toote tehnika omadused?

    Tootmistehnilised tunnused võivad variatsioonide kaupa erinevalt varieeruda, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 tunnustele, tootmisvõimele, elektrienergiale ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema kirjelduse saamiseks küsige toote tehniliste dokumentatsiooni või näitajate esitlust.

  • Milliste tööülesannetega saab DX3-ID 4PR 25A AC 100MA toime?

    Toode saab edukalt lahendab selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt operatsiooniks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tootmisprotsessid.

  • Millised omadused tõstavad esile toodet asendusmudelitest?

    DX3-ID 4PR 25A AC 100MA firmalt Legrand toob esile vastasleeri vahemikus tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide kasutusel ja vastavusele tõsistele Euroopa standarditele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 4PR 25A AC 100MA summa ja kas soodustused on võimalikud?

    Hind on 52.92 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt müügiüritusi, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada soodustust. Käi registreerimisel meie uudiskiri, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas DX3-ID 4PR 25A AC 100MA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, kaubatootja annab tootele garantii. Vastutuse garanti tingimused võivad vajadusel erineda sõltuvalt kaubatoote margist ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või küsida ühendust meie klienditeenindusega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 4PR 25A AC 100MA jõudmine?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba sissevõtmist meie poest. Tarne tingimused ja maksumus on tingitud teie elukohast ja väljavalitud kauba käesoleku korrast.

  • Kuidas korrektselt hooldada DX3-ID 4PR 25A AC 100MA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on nõutav pidevalt läbi viia masina hooldus. Kohandudes valmistusfirma juhendit seadme korraldamiseks ja sooritage vajalikke ennetavaid meetmeid etteantud ajal.

  • Kas DX3-ID 4PR 25A AC 100MA on võimekas integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, moodul on hästi integreeritav olemasolevatesse platvormidesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb antud sobiva lahenduse tootmisliinide optimeerimiseks ja kohandamiseks.

  • Kui korralikult sobib DX3-ID 4PR 25A AC 100MA teiste Legrand lahendustega?

    Komplekt on välja töötatud täielikku ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand toodete ja ühikutega, mis pakub kogu süsteemi kiire integreerimise ja toimimise. Sama tootja komplektide kasutamine soodustab ka jälgimist ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
52,92 €
52,92 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast