Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411705 - DX3-ID 4PR 80A AC 30MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411705 - DX3-ID 4PR 80A AC 30MA - Legrand - DX3-ID 4PR 80A AC 30MA - Legrand - 0
411705 - DX3-ID 4PR 80A AC 30MA - Legrand
64,70 €
64,70 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 4PR 80A AC 30MA - Legrand
64,70 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 4PR 80A AC 30MA on BaltElec parim toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest üksikasjadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3-ID 4PR 80A AC 30MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Valmistamises kasutatud ressursid ja läbimõeldud disain tagavad pikaajalise ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3-ID 4PR 80A AC 30MA kasutamist rasket ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 4PR 80A AC 30MA tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 4PR 80A AC 30MA loomisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvaküsimustele. Ühtimine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3-ID 4PR 80A AC 30MA on formuleeritud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged määrused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

DX3-ID 4PR 80A AC 30MA on populaarne erinevates tööstusharudes. Oma omadustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle optimaalseks ettevõtetele kes püüavad olemasolevate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3-ID 4PR 80A AC 30MA kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 4PR 80A AC 30MA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 4PR 80A AC 30MA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. DX3-ID 4PR 80A AC 30MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See viitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka elukeskkonnale.

DX3-ID 4PR 80A AC 30MA by Legrand on veatu ja toimiv lahendus DX3 tundjatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne ülespanek ja remont ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta kasutamata võimalust osta interneti kauplus soodsaima hinnaga DX3-ID 4PR 80A AC 30MA ja veenduda selle 64.70 € parimas kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 4PR 80A AC 30MA (411705) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 4PR 80A AC 30MA peamised plussid?

    Toote keskse tugipunktid hõlmavad selle kvaliteetset optimaalsust, pikendatud teenindusiga ning vastavust kaasaegsetele kindlus- ja kvaliteetnormidele. Seade paistab silma ka lihtsa kasutamise hõlpsuse ja tehnilise teenindamise läbi.

  • Millised on toote tehniliste omaduste?

    Seadme omadused võivad klassides erinevalt varieeruda, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 võimalustele, energiakasutusele, elektrienergiale ja proportsioonidele. Täpsema kirjelduse saamiseks pöörduge toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või ülevaate sisu.

  • Milliste toimingutega saab DX3-ID 4PR 80A AC 30MA toime?

    Toode saab edukalt jagab selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt operatsiooniks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstuslikud protsessid.

  • Millised eristavad tunnused iseloomustavad eset alternatiividest?

    DX3-ID 4PR 80A AC 30MA firmalt Legrand toob esile rivaalide rühmas tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnovõimaluste kasutussevõtmisele ja vastavusele rangetele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest vastupidava omadusega valiku kõrgetasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 4PR 80A AC 30MA väärtus ja kas soodustused on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 64.70 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada hinnasoodustust. Lisa tellimus meie meiliseade, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3-ID 4PR 80A AC 30MA-le kehtib vastutus?

    Jah, varustaja annab tootele vastutuse garantii. Vastutuse garanti tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubaliigist ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või küsida ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 4PR 80A AC 30MA kohaletoimetamine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise variante, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba vastu võtmist meie kaubanduspunktist. Tarne tingimused ja maksumus erinevad teie regioonist ja kõige sobivama kauba omandamise korrast.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3-ID 4PR 80A AC 30MA?

    Eluea pikendamiseks on eluline regulaarselt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Pidades kinni valmistajafirma nõuandeid seadme hooldamiseks ja korraldage vajalikke ennetustöid ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas DX3-ID 4PR 80A AC 30MA on võimekas integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, üksus on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb antud efektiivse lahenduse tootmisüksuste kasutuselevõtmiseks ja laiendamiseks.

  • Kui piisavalt sobib DX3-ID 4PR 80A AC 30MA teiste Legrand komplektidega?

    Tööstustooted on välja töötatud ühtset ühilduvust eeldades koos teiste Legrand toodete ja lisaosadega, mis võimaldab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja korrektuse. Sama tootja komplektide kasutamine kiirendab ka remondi ja remonti.

Hiljuti vaadatud
64,70 €
64,70 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast