Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411703 - DX3-ID 4PR 40A AC 30MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411703 - DX3-ID 4PR 40A AC 30MA - Legrand - DX3-ID 4PR 40A AC 30MA - Legrand - 0
411703 - DX3-ID 4PR 40A AC 30MA - Legrand
43,30 €
43,30 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 4PR 40A AC 30MA - Legrand
43,30 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 4PR 40A AC 30MA on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest komponentidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused DX3-ID 4PR 40A AC 30MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Tootmises kasutatud ressursid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad pika ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3-ID 4PR 40A AC 30MA kasutamist tõsistes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 4PR 40A AC 30MA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 4PR 40A AC 30MA välja arendamisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutusnõuetele. Ühtimine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

DX3-ID 4PR 40A AC 30MA on väljatöötatud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged reeglid ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3-ID 4PR 40A AC 30MA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele tunnustele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle optimaalseks ettevõtete valikuks kes otsustavad operatsioonis olevate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3-ID 4PR 40A AC 30MA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 4PR 40A AC 30MA on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 4PR 40A AC 30MA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. DX3-ID 4PR 40A AC 30MA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See viitab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka keskkonnale.

DX3-ID 4PR 40A AC 30MA by Legrand on tõestatud ja praktiline lahendus DX3 tundjatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne korraldamine ja remont ning lai rakendusala muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikapood soodsaimaga hinnaga DX3-ID 4PR 40A AC 30MA ja veenduda selle 43.30 € parimas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 4PR 40A AC 30MA (411703) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 4PR 40A AC 30MA peamised eelarvamused?

    Toote tähendusrikkad tugevused hõlmavad selle silmapaistvat toimekust, kestvat eluea ning vastavust moderne usaldusväärsuse- ja kvaliteedi normidele. Seade torkab esile ka lihtsa töötlemise ja teenindamise seisukohast.

  • Millised on toote tehnoloogilised faktorid?

    Inseneri tunnused võivad tüübit sõltuvalt muutuda, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 võimekusele, tootlikkusele, toiteallika pinge ja ruumilistele parameetritele. Täpsema detailide saamiseks uurige toote inseneri dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni avaldust.

  • Milliste ülesannete saab DX3-ID 4PR 40A AC 30MA saavutada?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes majandusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised kvaliteedid defineerivad vahendit paralleelsetest mudelitest?

    DX3-ID 4PR 40A AC 30MA firmalt Legrand paistab vastaste piirkonnas tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide integreerimisele ja vastavusele karmidele Euroopa reeglitele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 4PR 40A AC 30MA summa ja kas hinnaalennused on võimalikud?

    Hinnatase on 43.30 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada hinnasoodust. Telli end meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3-ID 4PR 40A AC 30MA-le kehtib vastutus?

    Jah, toote valmistaja annab tootele garantiitingimuse. Vastutuse garanti tingimused võivad varieeruda sõltuvalt brändinimest ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või küsida ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 4PR 40A AC 30MA jõudmine?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise viise, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba vastu võtmist meie asutusest. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus tuleneb teie tsoonist ja valitud kauba kättesaamise viisist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3-ID 4PR 40A AC 30MA?

    Tööea pikendamiseks on esmatähtis korrapäraselt läbi viia spetsialiseeritud hooldus. Järgige valmistajafirma ettekirjutusi seadme hooldamise protsessiks ja viige ellu vajalikke profülaktikat kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas DX3-ID 4PR 40A AC 30MA on võimekas integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, mehhanism on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb sellest sobiva lahenduse sektori parandamiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui piisavalt sobib DX3-ID 4PR 40A AC 30MA teiste Legrand üksustega?

    Toode on välja töötatud ühtset ühilduvust eeldades koos teiste Legrand komplektidega ja sektori osadega, mis pakub kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja korrektuse. Sama tootja komponentide kasutamine parandab ka parandamise ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
43,30 €
43,30 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast