Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411697 - DX3-ID 4PL 80A F 30MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411697 - DX3-ID 4PL 80A F 30MA - Legrand - DX3-ID 4PL 80A F 30MA - Legrand - 0
411697 - DX3-ID 4PL 80A F 30MA - Legrand
168,13 €
168,13 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 4PL 80A F 30MA - Legrand
168,13 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 4PL 80A F 30MA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest väikestele asjadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja kasutegurit.

Peamised omadused DX3-ID 4PL 80A F 30MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Loomisel kasutatud substraadid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad pikaajalise ja vastupidavuse. See võimaldab DX3-ID 4PL 80A F 30MA kasutamist töötingimustes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 4PL 80A F 30MA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 4PL 80A F 30MA kavandamisel pöörati spetsiifilist tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3-ID 4PL 80A F 30MA on formuleeritud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged reeglid ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3-ID 4PL 80A F 30MA leiab erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele omaseid jooni saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle väga sobivaks ettevõtete valikuks kes tahavad käitatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3-ID 4PL 80A F 30MA kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 4PL 80A F 30MA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 4PL 80A F 30MA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3-ID 4PL 80A F 30MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See kinnitab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka ökoloogiale.

DX3-ID 4PL 80A F 30MA by Legrand on veatu ja kasulik lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne paigaldamine ja ülevaatus ning lai tööulatus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta märkamata võimalust osta elektroonikapood hea hinnaga DX3-ID 4PL 80A F 30MA ja veenduda selle 168.13 € parimas kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 4PL 80A F 30MA (411697) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 4PL 80A F 30MA peamised tugevused?

    Toote kaalukad tugevused hõlmavad selle kõrget toimimist, pikka kasutamisaega ning vastavust nüüdisaegsetele kaitsemeetmete- ja normatiividele. Seade torkab esile ka mugava töötamise ja tehnilise teenindamise aspektist.

  • Millised on toote tehniliste spetsifikatsioonid?

    Inseneri indeksid võivad erinevates mudelites olla erinevad, kuid keskendumine pööratakse DX3 omadustele, tootlikkusele, pingele ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema informatsiooni saamiseks saage teada toote tehnoloogia dokumentatsiooni või esituse kohta.

  • Milliste ülesannete saab DX3-ID 4PL 80A F 30MA ellu viia?

    Toode saab edukalt hakkama selliste tööülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tootmisprotsessid.

  • Millised aspektid eraldavad vahendit võrdlevatest mudelitest?

    DX3-ID 4PL 80A F 30MA firmalt Legrand tõstab esile rivaalide segmendis tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite integreerimisele ja vastavusele täpsetele Euroopa kriteeriumitele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 4PL 80A F 30MA kuluarve ja kas hinnaalennused on võimalikud?

    Hinnakujundus on 168.13 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada hinnasoodust. Telli end meie postiteade, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3-ID 4PL 80A F 30MA-le kehtib vastutus?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele vastutuse garantii. Kaitse tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubaliigist ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või ühendust võtta ühendust meie teenindustoega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 4PL 80A F 30MA transport?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise viise, sealhulgas kullerteenust ja kauba sissevõtmist meie punktist. Transpordi tingimused ja maksumus kajastavad teie asukoha ja valituks osutunud kauba omandamise meetodist.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3-ID 4PL 80A F 30MA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on oluline korrapäraselt läbi viia aparaadi hooldus. Seadke esikohale valmistaja eeskirju seadme hoolduse läbiviimiseks ja teostage vajalikke ennetustööd õigeaegselt.

  • Kas DX3-ID 4PL 80A F 30MA on võimalik integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, komplekt on vaevata integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb sellise tõhusa lahenduse tootmisprotsesside uuendamiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui piisavalt sobib DX3-ID 4PL 80A F 30MA teiste Legrand mehhanismidega?

    Toode on välja töötatud täiuslikku ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand komponentidega ja komponentidega, mis kinnitab kogu süsteemi mugava integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja vidinate kasutamine lihtsustab ka kontrolli ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
168,13 €
168,13 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast