Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411695 - DX3-ID 4PL 40A F 30MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411695 - DX3-ID 4PL 40A F 30MA - Legrand - DX3-ID 4PL 40A F 30MA - Legrand - 0
411695 - DX3-ID 4PL 40A F 30MA - Legrand
65,93 €
65,93 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 4PL 40A F 30MA - Legrand
65,93 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 4PL 40A F 30MA on BaltElec parim toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest pisiasjadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3-ID 4PL 40A F 30MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Valmistamises kasutatud ainet ja läbimõeldud välimus tagavad ajalise ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3-ID 4PL 40A F 30MA kasutamist tõsistes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 4PL 40A F 30MA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 4PL 40A F 30MA disainimisel pöörati õigeaegset tähelepanu ohutusnõuetele. Vastav rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3-ID 4PL 40A F 30MA on disainitud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged käskkirjad ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3-ID 4PL 40A F 30MA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Tänu tunnustele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle soodsaks ettevõtetele vajalikuks kes soovivad omandatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3-ID 4PL 40A F 30MA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 4PL 40A F 30MA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 4PL 40A F 30MA, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3-ID 4PL 40A F 30MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See tähendab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

DX3-ID 4PL 40A F 30MA by Legrand on tõestatud ja efektiivne lahendus DX3 tegijatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne seadistamine ja järelevalve ning lai teeninduspiirkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta märkamata võimalust osta BaltElec soodsaimaga hinnaga DX3-ID 4PL 40A F 30MA ja veenduda selle 65.93 € paremas kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 4PL 40A F 30MA (411695) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 4PL 40A F 30MA peamised plussid?

    Toote esmaste positiivsed aspektid hõlmavad selle ülimat toime, pikendatud eluepikkust ning vastavust tänapäevastele kaitsemeetmete- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade erineb ka sõbraliku kasutamise hõlpsuse ja hooldamise lähtudes.

  • Millised on toote tehnilised tunnused?

    Mehaanilised spetsifikatsioonid võivad seeriati diferentseeruma, kuid keskendumine pööratakse DX3 rakendustele, jõudlusele, pingele ja välismõõtmetele. Täpsema arvustuse saamiseks kontrollige toote inseneri dokumentatsiooni või informatsiooni kohta.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3-ID 4PL 40A F 30MA lahendab?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised erilised tunnused eraldavad eset analoogidest?

    DX3-ID 4PL 40A F 30MA firmalt Legrand paistab silma konkurentide piirkonnas tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide juurutamisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa normidele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku professionaalseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 4PL 40A F 30MA turuhind ja kas hinnalangused on võimalikud?

    Rahakulu on 65.93 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada sooduspakkumist. Telli meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3-ID 4PL 40A F 30MA-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele garantiitingimuse. Kvaliteedi garantii tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubamärgist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või leida kontakti ühendust meie teenindustoega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 4PL 40A F 30MA edastamine?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kullerisaadetis ja kauba vastuvõtmist meie punktist. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus muutuvad teie kohast ja väljavalitud kauba vastuvõtmise protseduurist.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada DX3-ID 4PL 40A F 30MA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on väga tähtis järjepidevalt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Teostades valmistusfirma soovitusi seadme hoolduse läbiviimiseks ja teostage vajalikke ennetustegevusi ajaliselt.

  • Kas DX3-ID 4PL 40A F 30MA on võimalik integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, masin on hästi integreeritav olemasolevatesse võrgustikesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 eeskirjadega. See teeb nimetatud optimaalse lahenduse tootmisüksuste täiustamiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui korralikult sobib DX3-ID 4PL 40A F 30MA teiste Legrand seadmetega?

    Seade on välja töötatud toimetulekut ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand vidinatega ja seadmete osadega, mis tagab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja töökindluse. Sama tootja toodete kasutamine aitab ka kontrolli ja hooldustöid.

Hiljuti vaadatud
65,93 €
65,93 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast