Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411688 - DX3-ID 4PL 100A A 300MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411688 - DX3-ID 4PL 100A A 300MA - Legrand - DX3-ID 4PL 100A A 300MA - Legrand - 0
411688 - DX3-ID 4PL 100A A 300MA - Legrand
136,46 €
136,46 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 4PL 100A A 300MA - Legrand
136,46 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 4PL 100A A 300MA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest pisiasjadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3-ID 4PL 100A A 300MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud komponendid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad ajalise ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3-ID 4PL 100A A 300MA kasutamist raskeid ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 4PL 100A A 300MA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 4PL 100A A 300MA projekteerimisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvameetmetele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate turvasüsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

DX3-ID 4PL 100A A 300MA on loodud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged juhised ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3-ID 4PL 100A A 300MA on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele omaseid jooni saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle parimaks ettevõtete valikuks kes tahavad rakendatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3-ID 4PL 100A A 300MA kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 4PL 100A A 300MA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 4PL 100A A 300MA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3-ID 4PL 100A A 300MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See kinnitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka ökoloogiale.

DX3-ID 4PL 100A A 300MA by Legrand on soliidne ja tulus lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne ülespanek ja teenindus ning lai toimimispiirkond muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta märkamata võimalust osta interneti kauplus konkurentsivõimelise hinnaga DX3-ID 4PL 100A A 300MA ja veenduda selle 136.46 € ülimas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 4PL 100A A 300MA (411688) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 4PL 100A A 300MA peamised positiivsed küljed?

    Toote olulised positiivsed küljed hõlmavad selle kõrget mõjusust, kestvat teenindusaega ning vastavust aktuaalsetele ohutuse ja kvaliteetnormidele. Seade on eriline ka lihtsalt kasutatava töökindluse ja tehnilise teenindamise aspektist.

  • Millised on toote seadme näitajad?

    Mehaanilised indeksid võivad versioonide kaupa vahelduda, kuid keskendumine pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, tootlikkusele, pingele ja dimensioonidele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks küsige toote seadme dokumentatsiooni või informatsiooni vastu.

  • Milliste ülesannetega saab DX3-ID 4PL 100A A 300MA hakkama?

    Toode saab edukalt saavutada selliste tööülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes sfäärides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised erilised tunnused teevad eriliseks seadet teistest toodetest?

    DX3-ID 4PL 100A A 300MA firmalt Legrand tõuseb esile vastaste seas tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste integreerimisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa määrustele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku kõrgetasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 4PL 100A A 300MA tasu ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Hinnakujundus on 136.46 €. Meie e-kaubamajas korraldatakse regulaarselt promotsioone, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada soodushinnet. Registreeru meie infokiri, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3-ID 4PL 100A A 300MA-le kehtib garantii?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele vastutuse garantii. Kvaliteedigaranti tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubaväljaandest ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või leida kontakti ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 4PL 100A A 300MA saadetis?

    Pakume hulgaliselt kohaletoimetamise viise, sealhulgas kullerivedu ja kauba vastuandmist meie ladu. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus sõltuvad teie tsoonist ja valitud kauba vastuvõtmise korrast.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3-ID 4PL 100A A 300MA?

    Kasutustsükli pikendamiseks on vajalik regulaarse ajavahemiku järgi läbi viia spetsialiseeritud hooldus. Pidades kinni valmistusettevõtte käske seadme hoolduse läbiviimiseks ja sooritage vajalikke ennetustöid ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas DX3-ID 4PL 100A A 300MA on suuteline integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, moodul on hästi integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb antud sobiva lahenduse tootmisprotsesside moderniseerimiseks ja täiendamiseks.

  • Kui korralikult sobib DX3-ID 4PL 100A A 300MA teiste Legrand seadmetega?

    Toode on välja töötatud täielikku ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand aparaatidega ja seadmete osadega, mis kinnitab kogu süsteemi kiire integreerimise ja töötamise. Sama tootja võimaluste kasutamine kehtestab ka teenindust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
136,46 €
136,46 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast