Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411687 - DX3-ID 4PL 80A A 300MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411687 - DX3-ID 4PL 80A A 300MA - Legrand - DX3-ID 4PL 80A A 300MA - Legrand - 0
411687 - DX3-ID 4PL 80A A 300MA - Legrand
119,16 €
119,16 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 4PL 80A A 300MA - Legrand
119,16 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 4PL 80A A 300MA on BaltElec parim toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest üksikasjadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja kasutegurit.

Peamised omadused DX3-ID 4PL 80A A 300MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad veniva ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3-ID 4PL 80A A 300MA kasutamist rasketel ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 4PL 80A A 300MA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 4PL 80A A 300MA arendamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusstandarditele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on varustatud täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3-ID 4PL 80A A 300MA on ehitatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged juhised ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

DX3-ID 4PL 80A A 300MA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Kuna selle omaseid jooni saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle soodsaks lahenduseks ettevõtetele kes vajavad juurutatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3-ID 4PL 80A A 300MA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 4PL 80A A 300MA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 4PL 80A A 300MA, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3-ID 4PL 80A A 300MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See viitab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3-ID 4PL 80A A 300MA by Legrand on kvaliteetne ja ressursisäästlik lahendus DX3 töötajatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne korraldamine ja ekspluateerimine ning lai kasutusala muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta kaotamata võimalust osta veebikaubamaja atraktiivse hinnaga DX3-ID 4PL 80A A 300MA ja veenduda selle 119.16 € suures kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 4PL 80A A 300MA (411687) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 4PL 80A A 300MA peamised eelised?

    Toote põhilised positiivsed küljed hõlmavad selle kõrget töövõimet, pikendatud elutsüklit ning vastavust moderne kaitsemeetmete ja nõuetele. Seade erineb ka intuitiivse käsitlemise ja teenindamise mõttes.

  • Millised on toote tehnilised kirjeldused?

    Spetsifikatsioonid kirjeldused võivad mudeliti kõrvale kalduda, kuid peamine fookus pööratakse DX3 võimekusele, mahutavusele, elektrilise pinge ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema teabe saamiseks konsulteerige toote tehnika dokumentatsiooni või kirjelduse selgitusi.

  • Milliste rollidega saab DX3-ID 4PL 80A A 300MA jagab?

    Toode saab edukalt lahendab selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised omadused eraldavad seadet alternatiividest?

    DX3-ID 4PL 80A A 300MA firmalt Legrand tõuseb esile vastaste rühmas tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide rakendamisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa kriteeriumitele. See teeb sellest vastupidava valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 4PL 80A A 300MA kulu ja kas soodustused on võimalikud?

    Kulud on 119.16 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada diskontot. Pane kirja meie meilileht, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3-ID 4PL 80A A 300MA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele tagatise. Vastutuse garanti tingimused võivad muutuma sõltuvalt kaubaväljaandest ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või leida ühendust meie teenindustoega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 4PL 80A A 300MA üleandmine?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba vastu võtmist meie kauplusest. Saadetise tingimused ja maksumus tuleneb teie piirkonnast ja valitud kauba saamise süsteemist.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3-ID 4PL 80A A 300MA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on oluline püsivalt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Teostades tootefirma käske seadme käsitlemiseks ja sooritage vajalikke ennetustööd ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas DX3-ID 4PL 80A A 300MA suudab integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, seade on vaevata integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb neist mugava lahenduse tootmisliinide täiustamiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui piisavalt sobib DX3-ID 4PL 80A A 300MA teiste Legrand lahendustega?

    Kaup on välja töötatud täielikku ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand lahendustega ja elementidega, mis kinnitab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja aparaatide kasutamine muudab lihtsamaks ka uuendust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
119,16 €
119,16 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast