Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411685 - DX3-ID 4PL 40A A 300MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411685 - DX3-ID 4PL 40A A 300MA - Legrand - DX3-ID 4PL 40A A 300MA - Legrand - 0
411685 - DX3-ID 4PL 40A A 300MA - Legrand
92,62 €
92,62 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 4PL 40A A 300MA - Legrand
92,62 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 4PL 40A A 300MA on BaltElec preemium toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest elementidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3-ID 4PL 40A A 300MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud ainet ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad ajalise ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3-ID 4PL 40A A 300MA kasutamist ekstreemsetes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 4PL 40A A 300MA tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 4PL 40A A 300MA komplekteerimisel pöörati suurendatud tähelepanu turvalisuse aspektidele. Sobivus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate ohutussüsteemidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3-ID 4PL 40A A 300MA on formuleeritud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged suunised ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3-ID 4PL 40A A 300MA paistab silma erinevates tööstusharudes. Oma iseärasustele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle väga sobivaks lahenduseks ettevõtetele kes otsivad olemasolevate seadmete ühtsust ja standardimist.

DX3-ID 4PL 40A A 300MA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 4PL 40A A 300MA on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 4PL 40A A 300MA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. DX3-ID 4PL 40A A 300MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See tähendab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka loodusele.

DX3-ID 4PL 40A A 300MA by Legrand on stabiilne ja kasulik lahendus DX3 meistritele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne asetamine ja remont ning lai teeninduspiirkond muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta kaotamata võimalust osta e-pood atraktiivse hinnaga DX3-ID 4PL 40A A 300MA ja veenduda selle 92.62 € kõrges kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 4PL 40A A 300MA (411685) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 4PL 40A A 300MA peamised eelised?

    Toote olulised kasu hõlmavad selle silmapaistvat optimaalsust, püsivat eluepikkust ning vastavust moodsa ohutuse ja kvaliteedinõuetele. Seade eristub teistest ka lihtsasti kasutatava kasutamise ja hooldamise lihtsuse võrdluses.

  • Millised on toote tehnoloogia näitajad?

    Tootmistehnilised indeksid võivad mudeliti olla varieeruv, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 toimingutele, mahutavusele, pingetegurile ja suurustele. Täpsema info saamiseks vaadake toote tootmistehnilised dokumentatsiooni või esituse avaldust.

  • Milliste kohustustega saab DX3-ID 4PL 40A A 300MA suudab?

    Toode saab edukalt suudab selliste tööülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstuslikud protsessid.

  • Millised aspektid tõstavad esiplaanile instrumenti võrdlevatest mudelitest?

    DX3-ID 4PL 40A A 300MA firmalt Legrand silma paistab teis(t)e tootjate segmendis tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade töölepanekule ja vastavusele nõudlikele Euroopa direktiividele. See teeb sellest vastupidava valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 4PL 40A A 300MA maksumus ja kas diskontod on võimalikud?

    Hinnakujundus on 92.62 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada hinnalangust. Registreeru meie meilileht, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3-ID 4PL 40A A 300MA-le kehtib tagatis?

    Jah, valmistaja annab tootele kvaliteedigaranti. Kvaliteedigaranti tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubatoote margist ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või saada ühendust meie teenindustoega, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 4PL 40A A 300MA kohalesaatmine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba läbivaatamist meie kauplusest. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus on määratud teie elupiirkonnast ja kõige sobivama kauba omandamise viisist.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3-ID 4PL 40A A 300MA?

    Kasutusaja pikendamiseks on väga tähtis perioodiliselt läbi viia seadme hooldus. Järgides valmistajafirma käske seadme hoolitsemiseks ja viige läbi vajalikke profülaktikat etteantud ajal.

  • Kas DX3-ID 4PL 40A A 300MA on kohane integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, vidin on mugavalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb antud lihtsa lahenduse tootmisliinide optimeerimiseks ja laiendamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3-ID 4PL 40A A 300MA teiste Legrand aparaatidega?

    Kaup on välja töötatud komplektset ühilduvust märgates koos teiste Legrand seadmete ja sektori osadega, mis pakub kogu süsteemi efektiivse integreerimise ja töökindluse. Sama tootja aparaatide kasutamine muudab lihtsamaks ka hoolduse ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
92,62 €
92,62 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast