Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411677 - DX3-ID 4PL 80A A 30MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411677 - DX3-ID 4PL 80A A 30MA - Legrand - DX3-ID 4PL 80A A 30MA - Legrand - 0
411677 - DX3-ID 4PL 80A A 30MA - Legrand
119,16 €
119,16 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 4PL 80A A 30MA - Legrand
119,16 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 4PL 80A A 30MA on BaltElec preemium toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest komponentidele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3-ID 4PL 80A A 30MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Koostamises kasutatud ressursid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad kestva ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3-ID 4PL 80A A 30MA kasutamist keerulistes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 4PL 80A A 30MA tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 4PL 80A A 30MA disainimisel pöörati erilist tähelepanu ohutusküsimustele. Sobivus rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

DX3-ID 4PL 80A A 30MA on arendatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged õpetused ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3-ID 4PL 80A A 30MA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Arvestades selle tunnustest saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle soodsaks ettevõtetele kes tahavad käitatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

DX3-ID 4PL 80A A 30MA kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 4PL 80A A 30MA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 4PL 80A A 30MA, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3-ID 4PL 80A A 30MA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See osutab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ökosüsteemile.

DX3-ID 4PL 80A A 30MA by Legrand on stabiilne ja mõjus lahendus DX3 tundjatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne seadistamine ja puhastus ning lai tööulatus muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta soovimata võimalust osta online-pood väärtusliku hinnaga DX3-ID 4PL 80A A 30MA ja veenduda selle 119.16 € usaldusväärses kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 4PL 80A A 30MA (411677) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 4PL 80A A 30MA peamised eelised?

    Toote esmaste tugevused hõlmavad selle märkimisväärset toime, püsivat eluepikkust ning vastavust moodsa kindlus- ja kvaliteedi nõuetele. Seade paistab silma ka intuitiivse töötamise ja hooldustööde poolest.

  • Millised on toote tehniliste faktorid?

    Tehnoloogia kirjeldused võivad klassides kõrvale kalduda, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 funktsionaalsusele, võimsusele, elektrienergiale ja ruumilistele parameetritele. Täpsema teabe saamiseks küsige toote tehniliste dokumentatsiooni või kirjelduse kohta.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab DX3-ID 4PL 80A A 30MA saavutada?

    Toode saab edukalt saavutada selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tootmisprotsessid.

  • Millised omadused iseloomustavad vahendit asendustest?

    DX3-ID 4PL 80A A 30MA firmalt Legrand tõuseb silma teis(t)e tootjate seas tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste juurutamisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa kohustustele. See teeb sellest pikaajalise valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 4PL 80A A 30MA hindumus ja kas soodustused on võimalikud?

    Hinnatase on 119.16 €. Meie internetipoes korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada hinnasoodustust. Pane end kirja meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas DX3-ID 4PL 80A A 30MA-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, varustustootja annab tootele kvaliteedigaranti. Garantiitingimuste tingimused võivad vajadusel erineda sõltuvalt kaubaväärtusest ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või küsida ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 4PL 80A A 30MA transport?

    Pakume erinevaid kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba vastuvõttu meie poest. Kohalevedamise tingimused ja maksumus on tingitud teie elukoha piirkonnast ja välja valitud kauba saamise metoodikast.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3-ID 4PL 80A A 30MA?

    Tööea pikendamiseks on vajalik püsivalt läbi viia seadme hooldus. Järgige hoolikalt tootja poolt juhendit seadme hoolduseks ja teostage vajalikke ennetustööd ajastatud.

  • Kas DX3-ID 4PL 80A A 30MA on antud integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, masin on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb siis sobiva lahenduse tootmisliinide optimeerimiseks ja suurendamiseks.

  • Kui kuidas sobib DX3-ID 4PL 80A A 30MA teiste Legrand üksustega?

    Kaup on välja töötatud täiuslikku ühilduvust arvestades koos teiste Legrand seadmete ja elementidega, mis andev kogu süsteemi efektiivse integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja lahenduste kasutamine muudab lihtsamaks ka remondi ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
119,16 €
119,16 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast