Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411528 - DX3-ID 2P 100A AC 300MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411528 - DX3-ID 2P 100A AC 300MA - Legrand - DX3-ID 2P 100A AC 300MA - Legrand - 0
411528 - DX3-ID 2P 100A AC 300MA - Legrand
94,80 €
94,80 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 2P 100A AC 300MA - Legrand
94,80 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 2P 100A AC 300MA on BaltElec ülim toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest üksikasjadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3-ID 2P 100A AC 300MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Valmimises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud planeerimine tagavad pika ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3-ID 2P 100A AC 300MA kasutamist äärmuslikes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 2P 100A AC 300MA tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 2P 100A AC 300MA disainimisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutusstandarditele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3-ID 2P 100A AC 300MA on formuleeritud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3-ID 2P 100A AC 300MA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse spetsifikatsioonidele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle soodsaks ettevõtetele vajalikuks kes püüavad integreeritavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3-ID 2P 100A AC 300MA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 2P 100A AC 300MA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 2P 100A AC 300MA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3-ID 2P 100A AC 300MA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See osutab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ökoloogiale.

DX3-ID 2P 100A AC 300MA by Legrand on usaldusväärne ja kasulik lahendus DX3 meistritele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne installeerimine ja teenindus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta soovimata võimalust osta veebikaubamaja soodsa hinnaga DX3-ID 2P 100A AC 300MA ja veenduda selle 94.80 € parandatud kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 2P 100A AC 300MA (411528) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 2P 100A AC 300MA peamised eelised?

    Toote esmaste eelised hõlmavad selle tipptasemel toimekust, pikaajalist eluea ning vastavust praegustele usaldusväärsuse- ja kvaliteedinõuetele. Seade on märkimisväärne ka lihtsa hooldamise ja teenindamise tõttu.

  • Millised on toote tehnika kirjeldused?

    Tehnoloogilised iseloomustused võivad mudelist sõltuvalt vahelduda, kuid peamine fookus pööratakse DX3 võimekusele, tootmisvõimele, pingetegurile ja ruumilistele parameetritele. Täpsema detailide saamiseks kontrollige toote inseneri dokumentatsiooni või dokumendi poole.

  • Milliste toimingutega saab DX3-ID 2P 100A AC 300MA hakkama?

    Toode saab edukalt toime selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised protsessid.

  • Millised eristavad tunnused panevad silma paistma kaupa teistest toodetest?

    DX3-ID 2P 100A AC 300MA firmalt Legrand tõuseb esile võistlejatega vahemikus tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnovõimaluste rakendusele ja vastavusele kõrgetele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest pikaajalise valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 2P 100A AC 300MA tasu ja kas allahindlused on võimalikud?

    Kogukulu on 94.80 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt müügiüritusi, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada sooduspakkumist. Pane kirja meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas DX3-ID 2P 100A AC 300MA-le kehtib tagatis?

    Jah, kaubatootja annab tootele toote garantii. Garantiitingimuste tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt kaubaliigist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või pöörduda ühendust meie teenindustoega, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 2P 100A AC 300MA edastamine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba kättesaamist meie müügipunktist. Saadetise tingimused ja maksumus erinevad teie kohast ja kõige sobivama kauba saamise korrast.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3-ID 2P 100A AC 300MA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on nõutav perioodiliselt läbi viia tehniline hooldus. Pidades kinni valmistajafirma soovitusi seadme hoolduseks ja sooritage vajalikke ennetustegevusi kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas DX3-ID 2P 100A AC 300MA on suuteline integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, instrument on hästi integreeritav olemasolevatesse võrgustikesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb antud lihtsa lahenduse tootmisliinide täiustamiseks ja kasvuks.

  • Kui sobivalt sobib DX3-ID 2P 100A AC 300MA teiste Legrand lahendustega?

    Mehhanism on välja töötatud täielikku ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand lahendustega ja komponentidega, mis kindlustab kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja vidinate kasutamine kiirendab ka teenindust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
94,80 €
94,80 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast