Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411527 - DX3-ID 2P 80A AC 300MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411527 - DX3-ID 2P 80A AC 300MA - Legrand - DX3-ID 2P 80A AC 300MA - Legrand - 0
411527 - DX3-ID 2P 80A AC 300MA - Legrand
35,22 €
35,22 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 2P 80A AC 300MA - Legrand
35,22 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 2P 80A AC 300MA on BaltElec parim toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest osadele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3-ID 2P 80A AC 300MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Valmimises kasutatud ainet ja läbimõeldud disain tagavad veniva ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3-ID 2P 80A AC 300MA kasutamist komplitseeritud ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 2P 80A AC 300MA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 2P 80A AC 300MA välja arendamisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutusküsimustele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3-ID 2P 80A AC 300MA on arendatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged õpetused ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3-ID 2P 80A AC 300MA paistab silma erinevates tööstusharudes. Tänu tunnustest saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle ideaalseks valikuks kes tahavad käitatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

DX3-ID 2P 80A AC 300MA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 2P 80A AC 300MA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 2P 80A AC 300MA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3-ID 2P 80A AC 300MA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See deklarerib, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka ökosüsteemile.

DX3-ID 2P 80A AC 300MA by Legrand on kvaliteetne ja ressursisäästlik lahendus DX3 praktikutele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne monteerimine ja hooldus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta soovimata võimalust osta e-pood soodsaimaga hinnaga DX3-ID 2P 80A AC 300MA ja veenduda selle 35.22 € ülimalt heas kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 2P 80A AC 300MA (411527) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 2P 80A AC 300MA peamised voorused?

    Toote keskse eelised hõlmavad selle kvaliteetset efektiivsust, kestvat teenindusiga ning vastavust nüüdisaegsetele kaitse- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade eristub teistest ka lihtsa kasutamise ja hooldamise läbi.

  • Millised on toote tootmistehnilised faktorid?

    Tehniliste indeksid võivad variatsioonide kaupa olla erinevad, kuid prioriteet pööratakse DX3 funktsioonidele, efektiivsusele, elektrivoolule ja gabariitidele. Täpsema teabe saamiseks otsige toote tehnika dokumentatsiooni või kirjelduse juhiseid.

  • Milliste ülesannete saab DX3-ID 2P 80A AC 300MA läbi viia?

    Toode saab edukalt jagab selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised aspektid teevad unikaalseks eksponenti teistest toodetest?

    DX3-ID 2P 80A AC 300MA firmalt Legrand on märgatav vastasleeri raames tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite kasutussevõtmisele ja vastavusele tõsistele Euroopa kohustustele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 2P 80A AC 300MA tasu ja kas hinnamuutused on võimalikud?

    Kogukulu on 35.22 €. Meie e-kaubamajas korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada sooduspakkumist. Käi registreerimas meie meiliseade, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas DX3-ID 2P 80A AC 300MA-le kehtib kaitse?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele vastutuse garantii. Kaitsegarantii tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubamärgist ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või pöörduda ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 2P 80A AC 300MA üleandmine?

    Pakume mitmekesiseid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kullerisaadetis ja kauba vastu saamist meie punktist. Edastamise tingimused ja maksumus sõltuvad teie piirkonnast ja soovitava kauba saamise variandist.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada DX3-ID 2P 80A AC 300MA?

    Kasutusaja pikendamiseks on essentsiaalne korrapäraselt läbi viia tehniline hooldus. Seadke esikohale tootefirma nõudmisi seadme hoolduseks ja viige läbi vajalikke ennetustöid ettemääratud ajal.

  • Kas DX3-ID 2P 80A AC 300MA on antud integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, seade on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb sellest sobiva lahenduse tehnoloogiliste täiustamiseks ja kohandamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3-ID 2P 80A AC 300MA teiste Legrand mehhanismidega?

    Tööstustooted on välja töötatud täiuslikku ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand aparaatidega ja ühikutega, mis võimaldab kogu süsteemi kiire integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja vidinate kasutamine kergendab ka teenindust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
35,22 €
35,22 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast