Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411515 - DX3-ID 2P 40A AC 100MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411515 - DX3-ID 2P 40A AC 100MA - Legrand - DX3-ID 2P 40A AC 100MA - Legrand - 0
411515 - DX3-ID 2P 40A AC 100MA - Legrand
36,83 €
36,83 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 2P 40A AC 100MA - Legrand
36,83 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 2P 40A AC 100MA on BaltElec preemium toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest üksikasjadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3-ID 2P 40A AC 100MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Ehitusel kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad kestva ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab DX3-ID 2P 40A AC 100MA kasutamist raskeid ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 2P 40A AC 100MA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 2P 40A AC 100MA välja arendamisel pöörati suurt tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Vastavus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on varustatud täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3-ID 2P 40A AC 100MA on loodud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3-ID 2P 40A AC 100MA on populaarne erinevates tööstusharudes. Kuna selle eripäradest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle optimaalseks ettevõtetele kes planeerivad rakendatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3-ID 2P 40A AC 100MA kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 2P 40A AC 100MA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 2P 40A AC 100MA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3-ID 2P 40A AC 100MA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See tähendab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka maailmale.

DX3-ID 2P 40A AC 100MA by Legrand on soliidne ja mõjus lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne monteerimine ja remont ning lai teeninduspiirkond muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta hüljamata võimalust osta interneti kauplus soodsaimaga hinnaga DX3-ID 2P 40A AC 100MA ja veenduda selle 36.83 € garanteeritud kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 2P 40A AC 100MA (411515) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 2P 40A AC 100MA peamised eelised?

    Toote valitsevad kasu hõlmavad selle kvaliteetset efektiivsust, kauakestvat kasutuskestvust ning vastavust uusimatele usaldusväärsuse- ja kvaliteedinõuetele. Seade paistab teistest ka lihtsa töötlemise ja järelevalve poolest.

  • Millised on toote inseneri iseloomustused?

    Seadme spetsifikatsioonid võivad erinevustes eristuma, kuid keskendumine pööratakse DX3 tunnustele, energiatarbele, elektrienergiale ja proportsioonidele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks pöörduge toote tehnika dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni esitlust.

  • Milliste ülesannete saab DX3-ID 2P 40A AC 100MA jagab?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised iseloomulikud omadused tõstavad esiplaanile kaupa asendusmudelitest?

    DX3-ID 2P 40A AC 100MA firmalt Legrand tõuseb silma konkurentide ringis tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste töölepanekule ja vastavusele tõsistele Euroopa standarditele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 2P 40A AC 100MA hind ja kas allahindlused on võimalikud?

    Maksumus on 36.83 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle eseme puhul saada diskontot. Pane ennast kirja meie postiteade, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3-ID 2P 40A AC 100MA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, varustustootja annab tootele toote garantii. Garantiitingimuste tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubamärgist ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või leida kontakti ühendust meie kliendihooldusega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 2P 40A AC 100MA transport?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba vastu võtmist meie kaubanduspunktist. Edastamise tingimused ja maksumus on määratud teie elukohast ja soovitava kauba omandamise metoodikast.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada DX3-ID 2P 40A AC 100MA?

    Tööea pikendamiseks on tähtis korrapäraselt läbi viia masina hooldus. Teostades vastavalt valmistaja juhiseid seadme hoolduse läbiviimiseks ja teostage vajalikke ennetustöid ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas DX3-ID 2P 40A AC 100MA on sobiv integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, instrument on vaevata integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 eeskirjadega. See teeb sellest mugava lahenduse tootmissektori uuendamiseks ja laiendamiseks.

  • Kui rahuldavalt sobib DX3-ID 2P 40A AC 100MA teiste Legrand toodetega?

    Aparaat on välja töötatud ühtset ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand mehhanismidega ja komponentidega, mis tagab kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja toodete kasutamine võimaldab ka hoolduse ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
36,83 €
36,83 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast