Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411507 - DX3-ID 2P 80A AC 30MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411507 - DX3-ID 2P 80A AC 30MA - Legrand - DX3-ID 2P 80A AC 30MA - Legrand - 0
411507 - DX3-ID 2P 80A AC 30MA - Legrand
37,10 €
37,10 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3-ID 2P 80A AC 30MA - Legrand
37,10 €
KKK ja lisateave

DX3-ID 2P 80A AC 30MA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest peensustele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja töökust.

Peamised omadused DX3-ID 2P 80A AC 30MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Tehases kasutatud ressursid ja läbimõeldud kujundus tagavad veniva ja vastupidavuse. See võimaldab DX3-ID 2P 80A AC 30MA kasutamist ekstreemsetes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3-ID 2P 80A AC 30MA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3-ID 2P 80A AC 30MA kavandamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvaküsimustele. Vastavus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate turvasüsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

DX3-ID 2P 80A AC 30MA on planeeritud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged juhised ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3-ID 2P 80A AC 30MA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete eripäradest saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle ideaalseks ettevõtete jaoks kes otsustavad rakendatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3-ID 2P 80A AC 30MA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3-ID 2P 80A AC 30MA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3-ID 2P 80A AC 30MA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3-ID 2P 80A AC 30MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See kinnitab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka ökosüsteemile.

DX3-ID 2P 80A AC 30MA by Legrand on kvaliteetne ja efektiivne lahendus DX3 töötajatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne paigutamine ja ülevaatus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle parimaks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta kaotamata võimalust osta elektroonikakeskus mõistliku hinnaga DX3-ID 2P 80A AC 30MA ja veenduda selle 37.10 € ülimas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3-ID 2P 80A AC 30MA (411507) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3-ID 2P 80A AC 30MA peamised positiivsed küljed?

    Toote valitsevad positiivsed küljed hõlmavad selle ülimat optimaalsust, kestvat funktsionaalsuse ning vastavust aktuaalsetele julgeoleku- ja nõuetele. Seade eristub teistest ka mugava kasutamise käepärasuse ja remondi aspektist.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid faktorid?

    Tehnoloogia näitajad võivad mudeliti erinevalt varieeruda, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 funktsioonidele, jõudlusele, toiteallika pinge ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema arvustuse saamiseks pöörduge toote inseneri dokumentatsiooni või näitajate kohta.

  • Milliste ülesannete saab DX3-ID 2P 80A AC 30MA hakkama?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt elluviimiseks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised aspektid panevad silma paistma kaupa konkurentidest?

    DX3-ID 2P 80A AC 30MA firmalt Legrand tõstab esile turuliidrite seas tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnovõimaluste rakendamisele ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa direktiividele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku kõrgetasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3-ID 2P 80A AC 30MA summa ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Kogukulu on 37.10 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada hinnasoodust. Pane ennast kirja meie postiteade, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas DX3-ID 2P 80A AC 30MA-le kehtib garantii?

    Jah, tootja annab tootele kvaliteedi tagatise. Kaitse tingimused võivad varieeruda sõltuvalt kaubaväljaandest ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiiga või saada ühendust meie klienditoega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3-ID 2P 80A AC 30MA üleandmine?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kullerivedu ja kauba saamist meie ettevõttest. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus on tingitud teie elukohast ja kõige sobivama kauba omastamise protseduurist.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3-ID 2P 80A AC 30MA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on oluline regulaarse ajavahemiku järgi läbi viia spetsialiseeritud hooldus. Järgides tootmisettevõtte eeskirju seadme hooldamiseks ja sooritage vajalikke ennetustöid ajalises järjekorras.

  • Kas DX3-ID 2P 80A AC 30MA on võimalik integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, instrument on vaevata integreeritav olemasolevatesse seadmetesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb sellest efektiivse lahenduse protsesside moderniseerimiseks ja laiendamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3-ID 2P 80A AC 30MA teiste Legrand seadmetega?

    Seade on välja töötatud täielikku ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand komponentidega ja sektori osadega, mis annab kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja töötamise. Sama tootja komponentide kasutamine võimaldab ka korrastamise ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
37,10 €
37,10 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast