Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

411312 - DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
411312 - DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA - Legrand - DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA - Legrand - 0
411312 - DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA - Legrand
82,84 €
82,84 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA - Legrand
82,84 €
KKK ja lisateave

DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest elementidele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Loomisel kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud disain tagavad püsiva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA kasutamist äärmuslikes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA komplekteerimisel pöörati erilist tähelepanu ohutusnormidele. Ühtivus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA on formuleeritud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged reeglid ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse iseärasustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle kõige sobivamaks ettevõtete valikuks kes otsivad juurutatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See osutab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka loodusele.

DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA by Legrand on tõestatud ja efektiivne lahendus DX3 meistritele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne korraldamine ja ekspluateerimine ning lai kasutusvõimalus muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta märkamata võimalust osta veebikaubamaja atraktiivse hinnaga DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA ja veenduda selle 82.84 € usaldusväärses kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA (411312) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA peamised tugisambad?

    Toote kaalukad toetused hõlmavad selle parimat efektiivsust, võimendatud teenindusaega ning vastavust moderne turvameetmete- ja kvaliteedistandarditele. Seade paistab teistest ka kergesti kasutatava kasutamise ja hooldamise võrdluses.

  • Millised on toote tehnika omaduste?

    Tootmistehnilised spetsifikatsioonid võivad mudeliti erinevalt varieeruda, kuid peamine rõhk pööratakse DX3 toimingutele, efektiivsusele, pingele ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema andmed saamiseks pöörduge toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või andmestiku kohta.

  • Milliste rollidega saab DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA toime tulla?

    Toode saab edukalt saavutada selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes sfäärides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised omadusjooned teevad eriliseks kaupa analoogidest?

    DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA firmalt Legrand on eristatav rivaalide hulgas tänu silmapaistvale koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste rakendusele ja vastavusele täituvatele Euroopa standarditele. See teeb sellest usaldusväärse valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA summa ja kas soodustused on võimalikud?

    Kogukulu on 82.84 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada allahindlust. Käi registreerimas meie postiteade, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA-le kehtib vastutus?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele vastutuse garantii. Garantiitingimuste tingimused võivad erineda sõltuvalt tootemargist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või leida kontakti ühendust meie teenindustoega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA saadetis?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kulleriga toomist ja kauba vastu võtmist meie müügikohast. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus seisnevad teie regioonist ja valitud kauba omandamise viisist.

  • Kuidas õigesti hooldada DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA?

    Eluaeg pikendamiseks on esmatähtis pidevalt läbi viia seadme hooldus. Teostades valmistusfirma soovitusi seadme hoolduse läbiviimiseks ja viige lõpule vajalikke ennetavaid toiminguid kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA on antud integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, aparaat on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse seadmetesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb sellest kompleksse lahenduse tootmissektori täiustamiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui olevalt sobib DX3 1P+N C16 10KA A-G 30MA teiste Legrand komplektidega?

    Aparaat on välja töötatud kohandatud ühilduvust arvestades koos teiste Legrand toodete ja sektori osadega, mis kindlustab kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja toodete kasutamine kergendab ka korrastamise ja hooldustöid.

Hiljuti vaadatud
82,84 €
82,84 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast