Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410735 - DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410735 - DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC - Legrand - DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC - Legrand - 0
410735 - DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC - Legrand
45,38 €
45,38 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC - Legrand
45,38 €
KKK ja lisateave

DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest osadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud kujundus tagavad veniva ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC kasutamist äärmuslikes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC kavandamisel pöörati erilist tähelepanu ohutusstandarditele. Vastavus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC on formuleeritud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged määrused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Kuna selle omaseid jooni saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle soodsaks variandiks kes otsivad kasutatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See näitab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC by Legrand on veatu ja praktiline lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne monteerimine ja teenindus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikaseadmete pood väärtusliku hinnaga DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC ja veenduda selle 45.38 € garanteeritud kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 RCBO 1P+NL B16 30MA AC (410735) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
45,38 €
45,38 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast