Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410659 - DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410659 - DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI - Legrand - DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI - Legrand - 0
410659 - DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI - Legrand
645,98 €
645,98 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI - Legrand
645,98 €
KKK ja lisateave

DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI on BaltElec ülim toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest peensustele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Produktsioonis kasutatud materjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad pika ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI kasutamist komplitseeritud ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI komplekteerimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI on loodud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged instruktsioonid ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI on levinud erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse omaseid jooni saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle õigeks ettevõtetele vajalikuks kes otsustavad käitatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See osutab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka ökoloogiale.

DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI by Legrand on usaldusväärne ja kasulik lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne paigaldamine ja korraldus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta märkamata võimalust osta veebikaubamaja konkurentsivõimelise hinnaga DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI ja veenduda selle 645.98 € parimas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 RCD MÕÕTJA 4P 125A HPI (410659) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
645,98 €
645,98 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast