Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410658 - DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410658 - DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI - Legrand - DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI - Legrand - 0
410658 - DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI - Legrand
595,83 €
595,83 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI - Legrand
595,83 €
KKK ja lisateave

DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI on BaltElec eliit toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest pisiasjadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Tootmises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud lahendus tagavad ajalise ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI kasutamist rasket ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI väljatöötamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutusnõuetele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI on disainitud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete tunnustele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle õigeks ettevõtete jaoks kes soovivad olemasolevate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See deklarerib, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka maailmale.

DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI by Legrand on tõhus ja võimas lahendus DX3 tundjatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne seadistamine ja ülevaatus ning lai tööulatus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta märkamata võimalust osta online-pood hea hinnaga DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI ja veenduda selle 595.83 € usaldusväärses kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 RCD MÕÕTUR 4P 125A HPI (410658) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
595,83 €
595,83 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast