Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410578 - DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410578 - DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA - Legrand - DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA - Legrand - 0
410578 - DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA - Legrand
146,21 €
146,21 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA - Legrand
146,21 €
KKK ja lisateave

DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA on BaltElec superior toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest detailidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad püsiva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA kasutamist äärmuslikes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA loomisel pöörati suurendatud tähelepanu turvalisuse aspektidele. Vastav rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemeetmetega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA on loodud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged käskkirjad ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA paistab silma erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele eripäradele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle õigeks valikuks kes vajavad rakendatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See kinnitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA by Legrand on turvaline ja praktiline lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne paigaldamine ja korraldus ning lai kasutusala muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta hüljamata võimalust osta elektroonikakeskus soodsaimaga hinnaga DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA ja veenduda selle 146.21 € usaldusväärses kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA (410578) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA peamised tugipunktid?

    Toote esmaste positiivsed aspektid hõlmavad selle silmapaistvat efektiivsust, pikendatud teenindusiga ning vastavust praegustele kindlus- ja normatiividele. Seade on eriline ka arusaadava kasutamise ja korrashoiu aspektist.

  • Millised on toote seadme omadused?

    Tehnilised näitajad võivad erinevates mudelites erineda, kuid prioriteet pööratakse DX3 tunnustele, jõudlusele, elektrienergiale ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema informatsiooni saamiseks saage teada toote tehnika dokumentatsiooni või informatsiooni esitlust.

  • Milliste tööülesannetega saab DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA toimetada?

    Toode saab edukalt toime selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised eripärad teevad unikaalseks seadet analoogidest?

    DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA firmalt Legrand paistab vastasleeri raames tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite kasutussevõtmisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest kindla valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA hind ja kas soodustused on võimalikud?

    Kogukulu on 146.21 €. Meie e-kaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle eseme puhul saada soodushinnet. Pane kirja meie uudisleht, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, valmistaja annab tootele garantii. Toote garantii tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt kaubatoote margist ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või leida ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada põhjalikumat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA kohaletoimetamine?

    Pakume mitmekesiseid kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kohaletoomist ja kauba sissevõtmist meie kaubanduspunktist. Saadetise tingimused ja maksumus sõltuvad teie asukoha ja eelistatud kauba omastamise meetodist.

  • Kuidas korrektselt hooldada DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on tähtis järjepidevalt läbi viia instrumentaalne hooldus. Kohandudes valmistusfirma soovitusi seadme hooldamiseks ja sooritage vajalikke ennetavaid meetmeid ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA võib integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, mehhanism on hästi integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb neist lihtsa lahenduse tootmissektori koosolekuteks ja täiendamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 RCD 2P 125A HPI 30MA teiste Legrand aparaatidega?

    Mehhanism on välja töötatud ühtset ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand komplektidega ja lahendustega, mis võimaldab kogu süsteemi mugava integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja aparaatide kasutamine kergendab ka korrastamise ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
146,21 €
146,21 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast