Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410525 - DX3 RCD 4P 40A A 30MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410525 - DX3 RCD 4P 40A A 30MA - Legrand - DX3 RCD 4P 40A A 30MA - Legrand - 0
410525 - DX3 RCD 4P 40A A 30MA - Legrand
63,05 €
63,05 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 RCD 4P 40A A 30MA - Legrand
63,05 €
KKK ja lisateave

DX3 RCD 4P 40A A 30MA on BaltElec eliit toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest pisidetailidele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 RCD 4P 40A A 30MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Tootmises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud välimus tagavad ajalise ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab DX3 RCD 4P 40A A 30MA kasutamist keerulistes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 RCD 4P 40A A 30MA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 RCD 4P 40A A 30MA väljatöötamisel pöörati erilist tähelepanu ohutusküsimustele. Sobivus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 RCD 4P 40A A 30MA on loodud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged suunised ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 RCD 4P 40A A 30MA leiab erinevates tööstusharudes. Arvestades spetsifikatsioonidele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle ideaalseks ettevõtete valikuks kes tahavad omandatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 RCD 4P 40A A 30MA kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 RCD 4P 40A A 30MA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 RCD 4P 40A A 30MA, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3 RCD 4P 40A A 30MA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See viitab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka ökosüsteemile.

DX3 RCD 4P 40A A 30MA by Legrand on veatu ja ressursisäästlik lahendus DX3 tegijatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne seadistamine ja ülevaatus ning lai kasutusala muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta loobumata võimalust osta veebikaubamaja soodsaima hinnaga DX3 RCD 4P 40A A 30MA ja veenduda selle 63.05 € garanteeritud kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 RCD 4P 40A A 30MA (410525) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 RCD 4P 40A A 30MA peamised voorused?

    Toote kandev positiivsed aspektid hõlmavad selle esmaklassilist toime, venitatud elueaks ning vastavust uusimatele kindlus- ja kvaliteedi normidele. Seade eristub ka sõbraliku kasutamise käepärasuse ja korrashoiu tõttu.

  • Millised on toote tootmistehnilised omaduste?

    Tehniliste tunnused võivad versioonide kaupa kõrvale kalduda, kuid peamine fookus pööratakse DX3 funktsionaalsusele, mahutavusele, elektrilise pinge ja füüsilisele ulatusele. Täpsema arvustuse saamiseks uurige toote inseneri dokumentatsiooni või informatsiooni esitlust.

  • Milliste kohustustega saab DX3 RCD 4P 40A A 30MA toimetada?

    Toode saab edukalt lahendab selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tootmisprotsessid.

  • Millised aspektid tõstavad esiplaanile toodet võrdlevatest mudelitest?

    DX3 RCD 4P 40A A 30MA firmalt Legrand paistab sarnaste toodete piirkonnas tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade teostamisele ja vastavusele kõrgetele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku kõrgetasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 RCD 4P 40A A 30MA tasu ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Hinnatase on 63.05 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle kauba puhul saada diskontot. Liitu meie teadete leht, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 RCD 4P 40A A 30MA-le kehtib garantii?

    Jah, tehnikatootja annab tootele kvaliteedi tagatise. Kvaliteedi garantii tingimused võivad erineda sõltuvalt tootemargist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või ühendust võtta ühendust meie klienditoega, et saada põhjalikumat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 RCD 4P 40A A 30MA kohalevedu?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kulleriga toomist ja kauba vastuvõtmist meie poest. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus kajastavad teie asukoha ja valituks osutunud kauba saamise korrast.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 RCD 4P 40A A 30MA?

    Kasutusaja pikendamiseks on tarvilik pidevalt läbi viia masina hooldus. Järgige valmistajafirma nõudmisi seadme hoolduseks ja korraldage vajalikke ennetustöid ajastatud.

  • Kas DX3 RCD 4P 40A A 30MA on suuteline integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, masin on mugavalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb sellise kompleksse lahenduse tootmisliinide täiustamiseks ja kohandamiseks.

  • Kui piisavalt sobib DX3 RCD 4P 40A A 30MA teiste Legrand vidinatega?

    Komplekt on välja töötatud ühtset ühilduvust eeldades koos teiste Legrand komponentidega ja sektori osadega, mis kindlustab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja mehhanismide kasutamine kiirendab ka parandamise ja remonti.

Hiljuti vaadatud
63,05 €
63,05 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast