Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410511 - DX3 RCD 4P 40A AC 300MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410511 - DX3 RCD 4P 40A AC 300MA - Legrand - DX3 RCD 4P 40A AC 300MA - Legrand - 0
410511 - DX3 RCD 4P 40A AC 300MA - Legrand
48,27 €
48,27 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 RCD 4P 40A AC 300MA - Legrand
48,27 €
KKK ja lisateave

DX3 RCD 4P 40A AC 300MA on BaltElec tipptasemel toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest osadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused DX3 RCD 4P 40A AC 300MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise range nõudeid. Produktsioonis kasutatud materjalid ja läbimõeldud välimus tagavad pika ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 RCD 4P 40A AC 300MA kasutamist tõsistes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 RCD 4P 40A AC 300MA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 RCD 4P 40A AC 300MA loomisel pöörati erilist tähelepanu turvameetmetele. Ühtimine rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

DX3 RCD 4P 40A AC 300MA on loodud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged korraldused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3 RCD 4P 40A AC 300MA on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Oma spetsifikatsioonidele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle kõige sobivamaks ettevõtete valikuks kes vajavad kasutatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

DX3 RCD 4P 40A AC 300MA kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 RCD 4P 40A AC 300MA on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 RCD 4P 40A AC 300MA, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 RCD 4P 40A AC 300MA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See viitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka maailmale.

DX3 RCD 4P 40A AC 300MA by Legrand on kindel ja kasulik lahendus DX3 praktikutele. Kõrged seadme- omadused, lihtne ülespanek ja järelevalve ning lai otstarve muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta online-pood atraktiivse hinnaga DX3 RCD 4P 40A AC 300MA ja veenduda selle 48.27 € parandatud kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 RCD 4P 40A AC 300MA (410511) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 RCD 4P 40A AC 300MA peamised plussid?

    Toote tugevad tugipunktid hõlmavad selle silmapaistvat efektiivsuse, kestvat teenindusaega ning vastavust nüüdisaegsetele kindlus- ja kvaliteetnormidele. Seade torkab esile ka lihtsalt kasutatava hooldamise ja korrashoiu lähtudes.

  • Millised on toote tehnoloogilised tunnused?

    Tehnoloogilised spetsifikatsioonid võivad variatsioonide kaupa erinevalt varieeruda, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 operatsioonidele, efektiivsusele, toitepinge ja mõõtmetele. Täpsema kirjelduse saamiseks jälgige toote seadme dokumentatsiooni või dokumendi juure.

  • Milliste rollidega saab DX3 RCD 4P 40A AC 300MA toimetada?

    Toode saab edukalt lahendab selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt operatsiooniks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tootmisprotsessid.

  • Millised omadusjooned eraldavad artiklit võrdlevatest mudelitest?

    DX3 RCD 4P 40A AC 300MA firmalt Legrand eristub turuliidrite seas tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate rakendamisele ja vastavusele kõrgetele Euroopa määrustele. See teeb sellest usaldusväärse valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 RCD 4P 40A AC 300MA maksumus ja kas soodustused on võimalikud?

    Kulud on 48.27 €. Meie internetipoes korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada soodustust. Pane kirja meie meiliseade, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 RCD 4P 40A AC 300MA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele vastutuse garantii. Kaitse tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt kaubaväljaandest ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või leida ühendust meie kliendikontaktiga, et saada põhjalikumat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 RCD 4P 40A AC 300MA edastamine?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kulleriga toomist ja kauba vastu võtmist meie kaubanduspunktist. Edastamise tingimused ja maksumus on määratud teie regioonist ja kõige sobivama kauba saamise vormist.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 RCD 4P 40A AC 300MA?

    Kasutamisaja pikendamiseks on eluline korduvasti läbi viia mehhaaniline hooldus. Pidades kinni tootefirma soovitusi seadme hooldamiseks ja sooritage vajalikke ennetavaid meetmeid õigeaegselt.

  • Kas DX3 RCD 4P 40A AC 300MA on võimekas integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, aparaat on vaevata integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb antud optimaalse lahenduse tehnoloogiliste täiustamiseks ja kohandamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 RCD 4P 40A AC 300MA teiste Legrand aparaatidega?

    Kaup on välja töötatud laialdast ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand lahendustega ja lahendustega, mis kindlustab kogu süsteemi kiire integreerimise ja korrektuse. Sama tootja komponentide kasutamine lihtsustab ka uuendust ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
48,27 €
48,27 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast