Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410472 - DX3 RCD 3P 63A AC 30MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410472 - DX3 RCD 3P 63A AC 30MA - Legrand - DX3 RCD 3P 63A AC 30MA - Legrand - 0
410472 - DX3 RCD 3P 63A AC 30MA - Legrand
64,43 €
64,43 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 RCD 3P 63A AC 30MA - Legrand
64,43 €
KKK ja lisateave

DX3 RCD 3P 63A AC 30MA on BaltElec tipptasemel toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest detailidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused DX3 RCD 3P 63A AC 30MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Loomisel kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud disain tagavad pikema ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3 RCD 3P 63A AC 30MA kasutamist äärmuslikes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 RCD 3P 63A AC 30MA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 RCD 3P 63A AC 30MA välja mõtlemisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Sobivus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 RCD 3P 63A AC 30MA on arendatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged korraldused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 RCD 3P 63A AC 30MA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete omadustele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle soodsaks valikuks kes planeerivad käitatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 RCD 3P 63A AC 30MA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 RCD 3P 63A AC 30MA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 RCD 3P 63A AC 30MA, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 RCD 3P 63A AC 30MA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See tähistab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ümbrusele.

DX3 RCD 3P 63A AC 30MA by Legrand on turvaline ja ressursisäästlik lahendus DX3 praktikutele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne seadistamine ja kontroll ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta hüljamata võimalust osta e-pood väärtusliku hinnaga DX3 RCD 3P 63A AC 30MA ja veenduda selle 64.43 € parimas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 RCD 3P 63A AC 30MA (410472) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 RCD 3P 63A AC 30MA peamised plussid?

    Toote tähendusrikkad eelised hõlmavad selle ülimat saavutust, kauakestvat elutsüklit ning vastavust tänapäevastele ohutuse ja nõuetele. Seade tõuseb esile ka lihtsalt kasutatava kasutamise lihtsuse ja hooldamise mõttes.

  • Millised on toote tootmistehnilised omaduste?

    Tehnika indeksid võivad versioonide kaupa erineda, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 rakendustele, võimekusele, elektrilise pinge ja suurustele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks otsige toote seadme dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni avaldust.

  • Milliste ülesannete saab DX3 RCD 3P 63A AC 30MA lahendab?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised tunnused tõstavad esiplaanile vahendit konkurentidest?

    DX3 RCD 3P 63A AC 30MA firmalt Legrand paistab silma vastasleeri segmendis tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade integreerimisele ja vastavusele täituvatele Euroopa nõuetele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 RCD 3P 63A AC 30MA väärtus ja kas diskontod on võimalikud?

    Turuhind on 64.43 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada allahindlust. Käi registreerimas meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3 RCD 3P 63A AC 30MA-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele garantiiaja. Kvaliteedigaranti tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubamärgist ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või küsida ühendust meie kliendisuhetega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 RCD 3P 63A AC 30MA tarne?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kullerivedu ja kauba vastu võtmist meie kauplusest. Edastamise tingimused ja maksumus erinevad teie kohast ja valitud kauba sissevõtmise metoodikast.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada DX3 RCD 3P 63A AC 30MA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on ülitähtis pidevalt läbi viia masina hooldus. Teostades vastavalt valmistusettevõtte juhendit seadme hoolduse läbiviimiseks ja viige läbi vajalikke ennetustööd ettemääratud ajal.

  • Kas DX3 RCD 3P 63A AC 30MA suudab integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, seade on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse võrgustikesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb sellest kompleksse lahenduse tootmisprotsesside moderniseerimiseks ja kasvuks.

  • Kui rahuldavalt sobib DX3 RCD 3P 63A AC 30MA teiste Legrand lahendustega?

    Toodang on välja töötatud ühtset ühilduvust arvestades koos teiste Legrand lahendustega ja sektori osadega, mis tagab kogu süsteemi kiire integreerimise ja töötamise. Sama tootja komponentide kasutamine lihtsustab ka uuendust ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
64,43 €
64,43 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast