Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410471 - DX3 RCD 3P 40A AC 30MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410471 - DX3 RCD 3P 40A AC 30MA - Legrand - DX3 RCD 3P 40A AC 30MA - Legrand - 0
410471 - DX3 RCD 3P 40A AC 30MA - Legrand
62,13 €
62,13 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 RCD 3P 40A AC 30MA - Legrand
62,13 €
KKK ja lisateave

DX3 RCD 3P 40A AC 30MA on BaltElec preemium toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest pisiasjadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja toimivust.

Peamised omadused DX3 RCD 3P 40A AC 30MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Ehitusel kasutatud algosad ja läbimõeldud lahendus tagavad pikema ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 RCD 3P 40A AC 30MA kasutamist töötingimustes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 RCD 3P 40A AC 30MA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 RCD 3P 40A AC 30MA komplekteerimisel pöörati suurt tähelepanu turvalisuse aspektidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 RCD 3P 40A AC 30MA on disainitud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged instruktsioonid ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 RCD 3P 40A AC 30MA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Tänu eripäradest saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle täiuslikuks ettevõtete jaoks kes tahavad käitatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 RCD 3P 40A AC 30MA kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 RCD 3P 40A AC 30MA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 RCD 3P 40A AC 30MA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 RCD 3P 40A AC 30MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See viitab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka keskkonnale.

DX3 RCD 3P 40A AC 30MA by Legrand on tõestatud ja mõjus lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne asetamine ja puhastus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta kasutamata võimalust osta elektroonikapood soodsaimaga hinnaga DX3 RCD 3P 40A AC 30MA ja veenduda selle 62.13 € kõrges kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 RCD 3P 40A AC 30MA (410471) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 RCD 3P 40A AC 30MA peamised eelised?

    Toote esmaste tugipunktid hõlmavad selle parimat optimaalsust, püsivat eluepikkust ning vastavust praegustele turvalisus- ja standarditele. Seade paistab teistest ka lihtsa kasutamise hõlpsuse ja hoolduse arvestades.

  • Millised on toote inseneri tunnused?

    Tehnoloogilised omadused võivad variatsioonide kaupa olla erinevad, kuid prioriteet pööratakse DX3 võimalustele, energiakasutusele, pingelisele koormusele ja ruumilistele parameetritele. Täpsema informatsiooni saamiseks otsige toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või analüüsi juhiseid.

  • Milliste toimingutega saab DX3 RCD 3P 40A AC 30MA lahendab?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste kohustustega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised omadused defineerivad artiklit sarnastest toodetest?

    DX3 RCD 3P 40A AC 30MA firmalt Legrand eristub teis(t)e tootjate segmendis tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade töölepanekule ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa normidele. See teeb sellest vastupidava omadusega valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 RCD 3P 40A AC 30MA kuluarve ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Kogukulu on 62.13 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle kaubaga puhul saada sooduspakkumist. Telli meie postiteade, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 RCD 3P 40A AC 30MA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, tehnikatootja annab tootele garantiitingimuse. Kvaliteedi garantii tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubaväärtusest ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või saata ühendust meie klienditoega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 RCD 3P 40A AC 30MA kohalevedu?

    Pakume hulgaliselt kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba saamist meie müügikohast. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus on seotud teie elukoha piirkonnast ja kõige sobivama kauba saamise korrast.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada DX3 RCD 3P 40A AC 30MA?

    Kasutusaja pikendamiseks on esmatähtis korrapäraselt läbi viia toote hooldus. Seadke esikohale valmistusfirma juhiseid seadme korraldamiseks ja sooritage vajalikke ennetamise tegevusi õigel ajal.

  • Kas DX3 RCD 3P 40A AC 30MA on võimalik integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, moodul on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb neist lihtsa lahenduse tootmisliini arendamiseks ja täiendamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 RCD 3P 40A AC 30MA teiste Legrand komponentidega?

    Komplekt on välja töötatud kohandatud ühilduvust märgates koos teiste Legrand seadmete ja lahendustega, mis kindlustab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja korrektuse. Sama tootja vidinate kasutamine aitab ka parandamise ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
62,13 €
62,13 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast