Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410435 - DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410435 - DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA - Legrand - DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA - Legrand - 0
410435 - DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA - Legrand
50,63 €
50,63 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA - Legrand
50,63 €
KKK ja lisateave

DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest komponentidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Koostamises kasutatud komponendid ja läbimõeldud välimus tagavad veniva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA kasutamist rasketel ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA projekteerimisel pöörati erilist tähelepanu turvalisuse teemadele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA on arendatud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged juhised ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Oma eripäradele saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle soodsaks variandiks kes eelistavad rakendatavate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See väidab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka maailmale.

DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA by Legrand on soliidne ja efektiivne lahendus DX3 meistritele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne integreerimine ja kontroll ning lai kasutusvõimalus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta kaotamata võimalust osta elektroonikakeskus soodsaima hinnaga DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA ja veenduda selle 50.63 € usaldusväärses kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA (410435) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA peamised kasu?

    Toote tugevad tugevused hõlmavad selle suurt optimaalsust, kestvat kasutusiga ning vastavust moderne turvalisus- ja kvaliteedinõuetele. Seade torkab esile ka lihtsa hoolduse hõlbustamise ja tehnilise teenindamise mõttes.

  • Millised on toote seadme omaduste?

    Inseneri indeksid võivad mudeliti eristuma, kuid tähtsus pööratakse DX3 tunnustele, jõudlusele, elektrivoolule ja füüsilisele ulatusele. Täpsema selgituse saamiseks saage teada toote tootmistehnilised dokumentatsiooni või ülevaate andmeid.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA toime tulla?

    Toode saab edukalt hakkama selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes sfäärides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised kvaliteedid teevad unikaalseks kaupa teistest toodetest?

    DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA firmalt Legrand paistab teis(t)e tootjate ringis tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnovõimaluste rakendusele ja vastavusele täituvatele Euroopa reeglitele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku ametialaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA maksumus ja kas soodustused on võimalikud?

    Kulud on 50.63 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt promotsioone, mistõttu on võimalik selle kauba puhul saada hinnasoodust. Pane end kirja meie teadete leht, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA-le kehtib vastutus?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele kvaliteedi tagatise. Garantiiaja tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubaväljaandest ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiiga või konsulteerida ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA tarne?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kullerteenust ja kauba vastuvõtmist meie asutusest. Jõudmise tingimused ja maksumus seisnevad teie elukohast ja välja valitud kauba saamise viisist.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on vajalik pidevalt läbi viia instrumentaalne hooldus. Pidage kinni tootefirma soovitusi seadme käitlemiseks ja viige lõpule vajalikke ennetustööd õigeaegselt.

  • Kas DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA on võimalik integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, masin on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb sellest tõhusa lahenduse tootmisliini täiustamiseks ja ühildamiseks.

  • Kui kuidas sobib DX3 RCD 2P 63A HPI 30MA teiste Legrand aparaatidega?

    Mehhanism on välja töötatud laialdast ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand lahendustega ja lahendustega, mis kinnitab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja lahenduste kasutamine lihtsustab ka hooldust ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
50,63 €
50,63 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast