Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410432 - DX3 RCD 2P 63A A 300MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410432 - DX3 RCD 2P 63A A 300MA - Legrand - DX3 RCD 2P 63A A 300MA - Legrand - 0
410432 - DX3 RCD 2P 63A A 300MA - Legrand
52,92 €
52,92 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 RCD 2P 63A A 300MA - Legrand
52,92 €
KKK ja lisateave

DX3 RCD 2P 63A A 300MA on BaltElec superior toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest komponentidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 RCD 2P 63A A 300MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Valmimises kasutatud algosad ja läbimõeldud vormilahendus tagavad pikaajalise ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 RCD 2P 63A A 300MA kasutamist keerulistes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 RCD 2P 63A A 300MA tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 RCD 2P 63A A 300MA loomisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutusnõuetele. Vastavus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 RCD 2P 63A A 300MA on formuleeritud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged määrused ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 RCD 2P 63A A 300MA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle iseärasustele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle täiuslikuks lahenduseks ettevõtetele kes planeerivad olemasolevate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 RCD 2P 63A A 300MA kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 RCD 2P 63A A 300MA on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 RCD 2P 63A A 300MA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 RCD 2P 63A A 300MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See väidab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 RCD 2P 63A A 300MA by Legrand on stabiilne ja toimiv lahendus DX3 meistritele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne installeerimine ja korraldus ning lai kasutusala muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta loobumata võimalust osta BaltElec hea hinnaga DX3 RCD 2P 63A A 300MA ja veenduda selle 52.92 € paremas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 RCD 2P 63A A 300MA (410432) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 RCD 2P 63A A 300MA peamised positiivsed küljed?

    Toote tähendusrikkad voorused hõlmavad selle parimat töövõimet, võimendatud funktsionaalsuse ning vastavust nüüdisaegsetele turvameetmete- ja kvaliteedi normidele. Seade on erinev ka kergesti kasutatava töökindluse ja tehnilise teenindamise poolest.

  • Millised on toote tehniliste iseloomustused?

    Tehnika näitajad võivad variatsioonide kaupa erinevalt varieeruda, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 võimalustele, tootmisvõimele, elektrivoolule ja dimensioonidele. Täpsema selgituse saamiseks jälgige toote tehnilise dokumentatsiooni või tutvustuse juure.

  • Milliste rollidega saab DX3 RCD 2P 63A A 300MA ellu viia?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised iseloomulikud omadused defineerivad instrumenti konkurentidest?

    DX3 RCD 2P 63A A 300MA firmalt Legrand on märgatav vastaste vahemikus tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste integreerimisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa kohustustele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 RCD 2P 63A A 300MA hind ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Maksumus on 52.92 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada allahindlust. Pane end kirja meie uudisinfo, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 RCD 2P 63A A 300MA-le kehtib tagatis?

    Jah, varustaja annab tootele vastutuse garantii. Tagatise tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubamärgist ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kaupade garantiikaardiga või konsulteerida ühendust meie kliendisuhetega, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 RCD 2P 63A A 300MA kättetoimetamine?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba vastuandmist meie müügipunktist. Tarne tingimused ja maksumus on seotud teie elukoha ja väljavalitud kauba omastamise variandist.

  • Kuidas korrektselt hooldada DX3 RCD 2P 63A A 300MA?

    Eluaeg pikendamiseks on nõutav korrapäraselt läbi viia tehniline hooldus. Järgides tootefirma juhendit seadme hoolitsemiseks ja viige lõpule vajalikke ennetamise tegevusi õigel ajal.

  • Kas DX3 RCD 2P 63A A 300MA võib integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, seade on mugavalt integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb neist praktilise lahenduse tootmissektori renoveerimiseks ja kohandamiseks.

  • Kui täpselt sobib DX3 RCD 2P 63A A 300MA teiste Legrand vidinatega?

    Toode on välja töötatud toimetulekut ühilduvust arvestades koos teiste Legrand toodete ja elementidega, mis andev kogu süsteemi sujuva integreerimise ja töökindluse. Sama tootja toodete kasutamine aitab ka remondi ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
52,92 €
52,92 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast