Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410414 - DX3 RCD 2P 63A AC 300MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410414 - DX3 RCD 2P 63A AC 300MA - Legrand - DX3 RCD 2P 63A AC 300MA - Legrand - 0
410414 - DX3 RCD 2P 63A AC 300MA - Legrand
48,26 €
48,26 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 RCD 2P 63A AC 300MA - Legrand
48,26 €
KKK ja lisateave

DX3 RCD 2P 63A AC 300MA on BaltElec preemium toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest üksikasjadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja töökust.

Peamised omadused DX3 RCD 2P 63A AC 300MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad korraliku ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 RCD 2P 63A AC 300MA kasutamist äärmuslikes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 RCD 2P 63A AC 300MA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 RCD 2P 63A AC 300MA disainimisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on varustatud täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 RCD 2P 63A AC 300MA on kujundatud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged reeglid ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 RCD 2P 63A AC 300MA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Oma iseärasustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle optimaalseks ettevõtetele kes otsustavad omandatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 RCD 2P 63A AC 300MA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 RCD 2P 63A AC 300MA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 RCD 2P 63A AC 300MA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 RCD 2P 63A AC 300MA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See deklarerib, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka loodusele.

DX3 RCD 2P 63A AC 300MA by Legrand on stabiilne ja mõjus lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne paigutamine ja hooldus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta unustamata võimalust osta interneti kauplus soodsaima hinnaga DX3 RCD 2P 63A AC 300MA ja veenduda selle 48.26 € usaldusväärses kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 RCD 2P 63A AC 300MA (410414) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 RCD 2P 63A AC 300MA peamised eelised?

    Toote olulised voorused hõlmavad selle esmaklassilist töövõimet, pikemat teenindusiga ning vastavust praegustele kaitse- ja kvaliteetnormidele. Seade erineb ka lihtsasti kasutatava kasutamise hõlpsuse ja järelevalve seisukohast.

  • Millised on toote seadme indeksid?

    Spetsifikatsioonid faktorid võivad mudelist sõltuvalt eristuma, kuid keskendumine pööratakse DX3 tunnustele, võimekusele, elektrilise pinge ja füüsilisele ulatusele. Täpsema informatsiooni saamiseks tutvuge toote mehaanilised dokumentatsiooni või ülevaate poole.

  • Milliste kohustustega saab DX3 RCD 2P 63A AC 300MA jagab?

    Toode saab edukalt lahendab selliste ülesannete nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised iseloomulikud omadused eristavad vahendit sarnastest toodetest?

    DX3 RCD 2P 63A AC 300MA firmalt Legrand torkab silma vastaste grupis tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste töölepanekule ja vastavusele kõrgetele Euroopa kriteeriumitele. See teeb sellest kindlustatud valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 RCD 2P 63A AC 300MA hindumus ja kas hinnamuutused on võimalikud?

    Kulud on 48.26 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada hinnaalandust. Lisa tellimus meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 RCD 2P 63A AC 300MA-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, kaubatootja annab tootele garantiiaja. Kvaliteedigaranti tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubaväljaandest ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või konsulteerida ühendust meie kliendikontaktiga, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 RCD 2P 63A AC 300MA kohaletoimetamine?

    Pakume mitmekesiseid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba vastuandmist meie kauplusest. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus seisnevad teie elukoha ja valituks osutunud kauba kättesaamise vormist.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 RCD 2P 63A AC 300MA?

    Eluea pikendamiseks on tarvilik perioodiliselt läbi viia instrumentaalne hooldus. Pidage kinni tootefirma ettekirjutusi seadme hooldamiseks ja sooritage vajalikke ennetustegevusi kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas DX3 RCD 2P 63A AC 300MA on antud integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, moodul on mugavalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 viisidega. See teeb siis efektiivse lahenduse tootmissektori kasutuselevõtmiseks ja ühildamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3 RCD 2P 63A AC 300MA teiste Legrand toodetega?

    Toode on välja töötatud komplektset ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand vidinatega ja lahendustega, mis annab kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja võimaluste kasutamine aitab ka teenindust ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
48,26 €
48,26 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast