Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410413 - DX3 RCD 2P 40A AC 300MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410413 - DX3 RCD 2P 40A AC 300MA - Legrand - DX3 RCD 2P 40A AC 300MA - Legrand - 0
410413 - DX3 RCD 2P 40A AC 300MA - Legrand
42,69 €
42,69 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 RCD 2P 40A AC 300MA - Legrand
42,69 €
KKK ja lisateave

DX3 RCD 2P 40A AC 300MA on BaltElec eliit toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest üksikasjadele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja töökust.

Peamised omadused DX3 RCD 2P 40A AC 300MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Koostamises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud planeerimine tagavad püsiva ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3 RCD 2P 40A AC 300MA kasutamist ekstreemsetes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 RCD 2P 40A AC 300MA tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 RCD 2P 40A AC 300MA välja mõtlemisel pöörati õigeaegset tähelepanu ohutusküsimustele. Vastavus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemeetmetega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 RCD 2P 40A AC 300MA on väljatöötatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 RCD 2P 40A AC 300MA on populaarne erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele omaseid jooni saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle kõige sobivamaks ettevõtetele vajalikuks kes vajavad kasutatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 RCD 2P 40A AC 300MA kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 RCD 2P 40A AC 300MA on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 RCD 2P 40A AC 300MA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 RCD 2P 40A AC 300MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See näitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka loodusele.

DX3 RCD 2P 40A AC 300MA by Legrand on kindel ja mõjus lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne korraldamine ja ekspluateerimine ning lai rakendusala muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta kaotamata võimalust osta elektroonikakeskus soodsaimaga hinnaga DX3 RCD 2P 40A AC 300MA ja veenduda selle 42.69 € suures kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 RCD 2P 40A AC 300MA (410413) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 RCD 2P 40A AC 300MA peamised eelised?

    Toote põhilised voorused hõlmavad selle kvaliteetset optimaalsust, kestvat eluea ning vastavust moderne usaldusväärsuse- ja normatiividele. Seade on erinev ka lihtsustatud kasutamise ja remondi aspektist.

  • Millised on toote mehaanilised iseloomustused?

    Tehnoloogia parameetrid võivad seeriati erineda, kuid põhitähelepanu pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, võimekusele, elektrienergiale ja proportsioonidele. Täpsema ülevaate saamiseks konsulteerige toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või dokumendi esitlust.

  • Milliste ülesannete saab DX3 RCD 2P 40A AC 300MA saavutada?

    Toode saab edukalt suudab selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised aspektid eristavad instrumenti sarnastest toodetest?

    DX3 RCD 2P 40A AC 300MA firmalt Legrand tõuseb silma konkurentide ringis tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade integreerimisele ja vastavusele täituvatele Euroopa määrustele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 RCD 2P 40A AC 300MA hind ja kas hinnalangused on võimalikud?

    Hind on 42.69 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada hinnasoodust. Lisa tellimus meie infokiri, et olla kursis kõigi hinnasoodustustega.

  • Kas DX3 RCD 2P 40A AC 300MA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, kaubatootja annab tootele tagatise võimaluse. Tagatise tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubaväljaandest ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kaupade garantiikaardiga või leida ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 RCD 2P 40A AC 300MA jõudmine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kohaletoomist ja kauba läbivaatamist meie müügikohast. Edastamise tingimused ja maksumus seisnevad teie elukohast ja valituks osutunud kauba saamise moodusest.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 RCD 2P 40A AC 300MA?

    Kasutustsükli pikendamiseks on tarvilik regulaarse ajavahemiku järgi läbi viia mehhaaniline hooldus. Järgige hoolikalt tootefirma juhendit seadme hoolduseks ja sooritage vajalikke ennetavaid töid ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 RCD 2P 40A AC 300MA on suuteline integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, instrument on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb siis optimaalse lahenduse tootmisliinide optimeerimiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui täpselt sobib DX3 RCD 2P 40A AC 300MA teiste Legrand toodetega?

    Kaup on välja töötatud täielikku ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand aparaatidega ja komponentidega, mis kinnitab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja komplektide kasutamine muudab lihtsamaks ka uuendust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
42,69 €
42,69 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast