Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410402 - DX3 RCD 2P 63A AC 30MA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410402 - DX3 RCD 2P 63A AC 30MA - Legrand - DX3 RCD 2P 63A AC 30MA - Legrand - 0
410402 - DX3 RCD 2P 63A AC 30MA - Legrand
55,23 €
55,23 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 RCD 2P 63A AC 30MA - Legrand
55,23 €
KKK ja lisateave

DX3 RCD 2P 63A AC 30MA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest peensustele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja kasutegurit.

Peamised omadused DX3 RCD 2P 63A AC 30MA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Tootmises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad püsiva ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab DX3 RCD 2P 63A AC 30MA kasutamist komplitseeritud ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 RCD 2P 63A AC 30MA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 RCD 2P 63A AC 30MA arendamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse aspektidele. Sobivus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

DX3 RCD 2P 63A AC 30MA on ehitatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged määrused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 RCD 2P 63A AC 30MA on populaarne erinevates tööstusharudes. Arvestades selle omadustele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle optimaalseks variandiks kes otsustavad juurutatavate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 RCD 2P 63A AC 30MA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 RCD 2P 63A AC 30MA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 RCD 2P 63A AC 30MA, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. DX3 RCD 2P 63A AC 30MA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See väidab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 RCD 2P 63A AC 30MA by Legrand on tõhus ja tõhus lahendus DX3 tundjatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne paigaldamine ja kontroll ning lai otstarve muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikaseadmete pood konkurentsivõimelise hinnaga DX3 RCD 2P 63A AC 30MA ja veenduda selle 55.23 € garanteeritud kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 RCD 2P 63A AC 30MA (410402) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 RCD 2P 63A AC 30MA peamised tugisambad?

    Toote valitsevad eelised hõlmavad selle ülimat toime, pikka teenindusiga ning vastavust aktuaalsetele kindlus- ja nõuetele. Seade on märkimisväärne ka kergesti kasutatava kasutamise ja teenindamise tõttu.

  • Millised on toote inseneri indeksid?

    Tehniliste spetsifikatsioonid võivad tüüpide kaupa erinevalt varieeruda, kuid peamine fookus pööratakse DX3 omadustele, võimekusele, elektrivoolule ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema andmed saamiseks konsulteerige toote mehaanilised dokumentatsiooni või esituse juure.

  • Milliste kohustustega saab DX3 RCD 2P 63A AC 30MA saavutada?

    Toode saab edukalt saavutada selliste tööülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes majandusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised iseloomujooned defineerivad vahendit teistest toodetest?

    DX3 RCD 2P 63A AC 30MA firmalt Legrand torkab silma rivaalide raames tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnovõimaluste juurutamisele ja vastavusele täituvatele Euroopa direktiividele. See teeb sellest pikaajalise valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 RCD 2P 63A AC 30MA summa ja kas soodustused on võimalikud?

    Rahakulu on 55.23 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada sooduspakkumist. Pane ennast kirja meie teadete leht, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 RCD 2P 63A AC 30MA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, kaubatootja annab tootele kaupade garantii. Kvaliteedigaranti tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubamärgist ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või leida ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 RCD 2P 63A AC 30MA kohalesaatmine?

    Pakume hulgaliselt kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kohaletoomist ja kauba vastu saamist meie poest. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus seisnevad teie elupiirkonnast ja kõige sobivama kauba vastuvõtmise protseduurist.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada DX3 RCD 2P 63A AC 30MA?

    Teenindusaja pikendamiseks on nõutav perioodiliselt läbi viia tehniline hooldus. Pidage kinni valmistusettevõtte nõuandeid seadme hoolduse läbiviimiseks ja teostage vajalikke ennetustöid ettemääratud ajal.

  • Kas DX3 RCD 2P 63A AC 30MA on võimalik integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, aparaat on kiiresti integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 eeskirjadega. See teeb nimetatud efektiivse lahenduse tehnoloogiliste täiustamiseks ja suurendamiseks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 RCD 2P 63A AC 30MA teiste Legrand komplektidega?

    Aparaat on välja töötatud ühtset ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand komplektidega ja ühikutega, mis loob kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja komplektide kasutamine võimaldab ka uuendust ja hooldustöid.

Hiljuti vaadatud
55,23 €
55,23 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast