Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410253 - DX3 3P MA25 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410253 - DX3 3P MA25 50KA - Legrand - DX3 3P MA25 50KA - Legrand - 0
410253 - DX3 3P MA25 50KA - Legrand
238,34 €
238,34 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P MA25 50KA - Legrand
238,34 €
KKK ja lisateave

DX3 3P MA25 50KA on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest üksikasjadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 3P MA25 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad veniva ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 3P MA25 50KA kasutamist rasketes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P MA25 50KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P MA25 50KA kavandamisel pöörati hoolikat tähelepanu turvaprobleemidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemeetmetega, mis ennetavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 3P MA25 50KA on ehitatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 3P MA25 50KA on populaarne erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele omadustest saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle kõige paremaks ettevõtete jaoks kes otsustavad rakendatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 3P MA25 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P MA25 50KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P MA25 50KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3 3P MA25 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See osutab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

DX3 3P MA25 50KA by Legrand on turvaline ja efektiivne lahendus DX3 tundjatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne installeerimine ja kontroll ning lai teeninduspiirkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta kaotamata võimalust osta online-pood hea hinnaga DX3 3P MA25 50KA ja veenduda selle 238.34 € ülimalt heas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P MA25 50KA (410253) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P MA25 50KA peamised tugevused?

    Toote valitsevad plussid hõlmavad selle silmapaistvat optimaalsust, püsivat eluea ning vastavust praegustele julgeoleku- ja standarditele. Seade on eriline ka intuitiivse hooldamise ja hooldamise lihtsuse tõttu.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid kirjeldused?

    Tehniliste iseloomustused võivad mudelist sõltuvalt diferentseeruma, kuid peamine fookus pööratakse DX3 tunnustele, võimekusele, toitepinge ja dimensioonidele. Täpsema informatsiooni saamiseks jälgige toote mehaanilised dokumentatsiooni või ülevaate poole.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 3P MA25 50KA hakkama?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes sfäärides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstuslikud protsessid.

  • Millised omadused tõstavad esiplaanile eksponenti paralleelsetest mudelitest?

    DX3 3P MA25 50KA firmalt Legrand tõuseb silma vastaste grupis tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste kasutusel ja vastavusele rangetele Euroopa normidele. See teeb sellest pikaajalise valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P MA25 50KA kuluarve ja kas soodustused on võimalikud?

    Hinnatase on 238.34 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada soodustust. Liitu meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas DX3 3P MA25 50KA-le kehtib garantii?

    Jah, valmistaja annab tootele garantiitingimuse. Kvaliteedi garantii tingimused võivad varieeruda sõltuvalt kaubaliigist ja teatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või ühendust võtta ühendust meie klienditoega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P MA25 50KA edastamine?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise viisid, sealhulgas kullerivedu ja kauba vastuvõttu meie müügikohast. Transpordi tingimused ja maksumus on tingitud teie asukoha ja valitud kauba omastamise protseduurist.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 3P MA25 50KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on tähtis pidevalt läbi viia instrumentaalne hooldus. Järgides valmistajafirma nõudmisi seadme hoolduse läbiviimiseks ja sooritage vajalikke ennetustöid ajastatud.

  • Kas DX3 3P MA25 50KA on antud integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, vidin on vaevata integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb sellest praktilise lahenduse tootmisprotsesside uuendamiseks ja ühildamiseks.

  • Kui täpselt sobib DX3 3P MA25 50KA teiste Legrand seadmetega?

    Tööstustooted on välja töötatud täpset ühilduvust märgates koos teiste Legrand komplektidega ja komponentidega, mis kinnitab kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja toimimise. Sama tootja vidinate kasutamine kehtestab ka kontrolli ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
238,34 €
238,34 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast