Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410247 - DX3 3P MA2.5 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410247 - DX3 3P MA2.5 50KA - Legrand - DX3 3P MA2.5 50KA - Legrand - 0
410247 - DX3 3P MA2.5 50KA - Legrand
224,18 €
224,18 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P MA2.5 50KA - Legrand
224,18 €
KKK ja lisateave

DX3 3P MA2.5 50KA on BaltElec tipptasemel toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest üksikasjadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 3P MA2.5 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Tehases kasutatud ressursid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad korraliku ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 3P MA2.5 50KA kasutamist keerulistes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P MA2.5 50KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P MA2.5 50KA komplekteerimisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutusküsimustele. Vastav rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3 3P MA2.5 50KA on loodud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged käskkirjad ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 3P MA2.5 50KA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle eripäradele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle kõige paremaks ettevõtete jaoks kes eelistavad käitatavate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 3P MA2.5 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P MA2.5 50KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P MA2.5 50KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. DX3 3P MA2.5 50KA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See deklarerib, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 3P MA2.5 50KA by Legrand on tõestatud ja võimas lahendus DX3 töötajatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne ülespanek ja ülevaatus ning lai toimimispiirkond muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta kaotamata võimalust osta elektroonikapood mõistliku hinnaga DX3 3P MA2.5 50KA ja veenduda selle 224.18 € garanteeritud kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P MA2.5 50KA (410247) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P MA2.5 50KA peamised eelised?

    Toote kandev positiivsed aspektid hõlmavad selle suurt toime, pikemat teenindusiga ning vastavust tipptasemel usaldusväärsuse- ja normatiividele. Seade eristub teistest ka arusaadava kasutamise lihtsuse ja korrashoiu mõttes.

  • Millised on toote tootmistehnilised näitajad?

    Spetsifikatsioonid parameetrid võivad erinevustes eristuma, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, energiatarbele, pingelisele koormusele ja suurustele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks vaadake toote tehnoloogia dokumentatsiooni või esituse sisu.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab DX3 3P MA2.5 50KA suudab?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste kohustustega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised tunnused eraldavad instrumenti konkurentidest?

    DX3 3P MA2.5 50KA firmalt Legrand toob esile turuliidrite seas tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste teostamisele ja vastavusele karmidele Euroopa reeglitele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P MA2.5 50KA turuhind ja kas allahindlused on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 224.18 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada allahindlust. Pane end kirja meie uudisleht, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas DX3 3P MA2.5 50KA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, tootja annab tootele garantii. Kvaliteedi garantii tingimused võivad varieeruda sõltuvalt brändist ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või konsulteerida ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P MA2.5 50KA transport?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise variante, sealhulgas kullerisaadetis ja kauba kättesaamist meie kauplusest. Saate tingimused ja maksumus on seotud teie elukoha ja valitud kauba omandamise meetodist.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 3P MA2.5 50KA?

    Eluea pikendamiseks on ülitähtis korrapäraselt läbi viia tehniline hooldus. Pidades kinni valmistusfirma ettekirjutusi seadme hoolduseks ja viige ellu vajalikke ennetavaid toiminguid ajastatud.

  • Kas DX3 3P MA2.5 50KA on kohane integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, moodul on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse seadmetesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb siis praktilise lahenduse tootmisprotsesside koosolekuteks ja kasvuks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 3P MA2.5 50KA teiste Legrand komponentidega?

    Komplekt on välja töötatud komplektset ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand lahendustega ja elementidega, mis loob kogu süsteemi efektiivse integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja komplektide kasutamine aitab ka jälgimist ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
224,18 €
224,18 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast