Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410246 - DX3 3P MA1.6 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410246 - DX3 3P MA1.6 50KA - Legrand - DX3 3P MA1.6 50KA - Legrand - 0
410246 - DX3 3P MA1.6 50KA - Legrand
224,18 €
224,18 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P MA1.6 50KA - Legrand
224,18 €
KKK ja lisateave

DX3 3P MA1.6 50KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest detailidele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 3P MA1.6 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Tootmises kasutatud ainet ja läbimõeldud lahendus tagavad pikaajalise ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 3P MA1.6 50KA kasutamist äärmuslikes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P MA1.6 50KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P MA1.6 50KA projekteerimisel pöörati suurt tähelepanu turvameetmetele. Sobivus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 3P MA1.6 50KA on väljatöötatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged manualid ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

DX3 3P MA1.6 50KA paistab silma erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse eripäradest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle optimaalseks lahenduseks kes otsustavad omandatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 3P MA1.6 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P MA1.6 50KA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P MA1.6 50KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. DX3 3P MA1.6 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See tähendab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka ümbrusele.

DX3 3P MA1.6 50KA by Legrand on tõhus ja toimiv lahendus DX3 töötajatele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne installeerimine ja ülevaatus ning lai tööulatus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta märkamata võimalust osta e-pood väärtusliku hinnaga DX3 3P MA1.6 50KA ja veenduda selle 224.18 € ülimas kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P MA1.6 50KA (410246) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P MA1.6 50KA peamised plussid?

    Toote olulised tugipunktid hõlmavad selle kõrget efektiivsust, venitatud funktsionaalsuse ning vastavust moderne kaitsemeetmete- ja kvaliteedistandarditele. Seade on erinev ka lihtsa hooldamise ja hooldustööde läbi.

  • Millised on toote inseneri spetsifikatsioonid?

    Tehnoloogia kirjeldused võivad versioonide kaupa erinevalt varieeruda, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 toimingutele, tootmisvõimele, toitepinge ja mõõtmetele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks uurige toote tehnilise dokumentatsiooni või andmestiku juhiseid.

  • Milliste funktsioonidega saab DX3 3P MA1.6 50KA toime tulla?

    Toode saab edukalt toimetada selliste tööülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised erilised tunnused eraldavad instrumenti teistest toodetest?

    DX3 3P MA1.6 50KA firmalt Legrand paistab võistlejate raames tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste kasutamisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa kriteeriumitele. See teeb sellest vastupidava valiku professionaalseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P MA1.6 50KA kulu ja kas allahindlused on võimalikud?

    Hinnatase on 224.18 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada diskontot. Registreeru meie teadete leht, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 3P MA1.6 50KA-le kehtib garantiiaeg?

    Jah, varustustootja annab tootele tagatise võimaluse. Garantiitingimuste tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubaliigist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või võtta ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P MA1.6 50KA kättetoimetamine?

    Pakume hulgaliselt kohaletoimetamise viisid, sealhulgas kohaletoomist ja kauba kättesaamist meie pood. Kohalevedamise tingimused ja maksumus kajastavad teie regioonist ja välja valitud kauba omandamise viisist.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3 3P MA1.6 50KA?

    Kasutusaja pikendamiseks on nõutav korduvasti läbi viia tehniline hooldus. Järgige hoolikalt tootefirma käske seadme käitlemiseks ja sooritage vajalikke profülaktikat ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 3P MA1.6 50KA on võimekas integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, aparaat on vaevata integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 eeskirjadega. See teeb sellest sobiva lahenduse tootmisliinide kasutuselevõtmiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 3P MA1.6 50KA teiste Legrand komplektidega?

    Mehhanism on välja töötatud täpset ühilduvust arvestades koos teiste Legrand komplektidega ja komponentidega, mis kindlustab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja aparaatide kasutamine kehtestab ka uuendust ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
224,18 €
224,18 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast