Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410218 - DX3 3P D50 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410218 - DX3 3P D50 50KA - Legrand - DX3 3P D50 50KA - Legrand - 0
410218 - DX3 3P D50 50KA - Legrand
209,58 €
209,58 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P D50 50KA - Legrand
209,58 €
KKK ja lisateave

DX3 3P D50 50KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest komponentidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 3P D50 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Tehases kasutatud substsantsid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad veniva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 3P D50 50KA kasutamist äärmuslikes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P D50 50KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P D50 50KA välja töötamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvameetmetele. Vastav rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 3P D50 50KA on disainitud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged juhised ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 3P D50 50KA on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Oma omadustest saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle ideaalseks lahenduseks ettevõtetele kes eelistavad juurutatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 3P D50 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P D50 50KA on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P D50 50KA, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 3P D50 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See viitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka keskkonnale.

DX3 3P D50 50KA by Legrand on turvaline ja toimiv lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne asetamine ja hooldus ning lai tööulatus muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikakeskus hea hinnaga DX3 3P D50 50KA ja veenduda selle 209.58 € ülimalt heas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P D50 50KA (410218) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P D50 50KA peamised plussid?

    Toote kandev plussid hõlmavad selle parimat toimimist, kauakestvat funktsionaalsuse ning vastavust aktuaalsetele kaitsemeetmete- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade torkab esile ka lihtsa kasutamise lihtsuse ja remondi mõttes.

  • Millised on toote tehnika parameetrid?

    Tehniliste spetsifikatsioonid võivad erinevustes erineda, kuid keskendumine pööratakse DX3 tunnustele, mahutavusele, pingele ja mõõtmetele. Täpsema info saamiseks küsige toote inseneri dokumentatsiooni või ülevaate selgitusi.

  • Milliste funktsioonidega saab DX3 3P D50 50KA toime?

    Toode saab edukalt hakkama selliste ülesannete nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised omadusjooned tõstavad esile toodet teistest toodetest?

    DX3 3P D50 50KA firmalt Legrand torkab silma vastasleeri grupis tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade integreerimisele ja vastavusele rangetele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P D50 50KA turuhind ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Rahakulu on 209.58 €. Meie internetipoes korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada hinnasoodust. Telli end meie meilileht, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 3P D50 50KA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, toote valmistaja annab tootele vastutuse garantii. Vastutuse garanti tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubaväljaandest ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või konsulteerida ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P D50 50KA saadetis?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kohaletoomist ja kauba vastuandmist meie punktist. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus sõltuvad teie asukoha ja kõige sobivama kauba vastuvõtmise metoodikast.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 3P D50 50KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on väga tähtis püsivalt läbi viia tehniline hooldus. Pidades kinni tootmisettevõtte ettekirjutusi seadme hooldamiseks ja sooritage vajalikke ennetamise tegevusi ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas DX3 3P D50 50KA on võimeline integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, komplekt on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb sellise efektiivse lahenduse tehnoloogiliste moderniseerimiseks ja täiendamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 3P D50 50KA teiste Legrand lahendustega?

    Komplekt on välja töötatud laialdast ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand lahendustega ja ühikutega, mis tagab kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja töökindluse. Sama tootja seadmete kasutamine lihtsustab ka teenindust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
209,58 €
209,58 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast