Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410217 - DX3 3P D40 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410217 - DX3 3P D40 50KA - Legrand - DX3 3P D40 50KA - Legrand - 0
410217 - DX3 3P D40 50KA - Legrand
209,65 €
209,65 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P D40 50KA - Legrand
209,65 €
KKK ja lisateave

DX3 3P D40 50KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest peensustele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja töökust.

Peamised omadused DX3 3P D40 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Valmistamises kasutatud ressursid ja läbimõeldud disain tagavad korraliku ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 3P D40 50KA kasutamist rasketes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P D40 50KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P D40 50KA projekteerimisel pöörati õigeaegset tähelepanu ohutusstandarditele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 3P D40 50KA on väljatöötatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged käskkirjad ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 3P D40 50KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Kuna selle eripäradele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle kõige sobivamaks ettevõtete valikuks kes püüavad saavutada operatsioonis olevate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 3P D40 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P D40 50KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P D40 50KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. DX3 3P D40 50KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See viitab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 3P D40 50KA by Legrand on stabiilne ja kasulik lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne installeerimine ja järelevalve ning lai rakendusvõimalus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta veebikaubamaja soodsaima hinnaga DX3 3P D40 50KA ja veenduda selle 209.65 € kõrges kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P D40 50KA (410217) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P D40 50KA peamised plussid?

    Toote keskse positiivsed küljed hõlmavad selle kõrget toime, pikemat eluepikkust ning vastavust aktuaalsetele kaitse- ja normatiividele. Seade on märkimisväärne ka sõbraliku kasutamise hõlpsuse ja hooldustööde lähtudes.

  • Millised on toote seadme iseloomustused?

    Tehnika spetsifikatsioonid võivad seeriati vahelduda, kuid peamine rõhk pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, võimekusele, elektrilise pinge ja ruumilistele parameetritele. Täpsema informatsiooni saamiseks saage teada toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni selgitusi.

  • Milliste toimingutega saab DX3 3P D40 50KA suudab?

    Toode saab edukalt jagab selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt operatsiooniks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised omadusjooned defineerivad eksponaati asendustest?

    DX3 3P D40 50KA firmalt Legrand eristub teis(t)e tootjate grupis tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite arendamisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa reeglitele. See teeb sellest pikaajalise valiku kõrgetasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P D40 50KA maksumus ja kas diskontod on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 209.65 €. Meie e-kaubamajas korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle eseme puhul saada hinnalõiget. Telli end meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas DX3 3P D40 50KA-le kehtib vastutus?

    Jah, toote valmistaja annab tootele garantii. Garantii tingimused võivad erinev olla sõltuvalt kaubamärgist ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või saata ühendust meie kliendihooldusega, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P D40 50KA üleandmine?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kullerivedu ja kauba vastu võtmist meie ettevõttest. Kohalevedamise tingimused ja maksumus muutuvad teie elukohast ja väljavalitud kauba sissevõtmise protseduurist.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada DX3 3P D40 50KA?

    Eluaeg pikendamiseks on nõutav järjepidevalt läbi viia tehniline hooldus. Kohandudes tootja poolt juhiseid seadme hoolduse läbiviimiseks ja sooritage vajalikke ennetustegevusi ettemääratud ajal.

  • Kas DX3 3P D40 50KA on sobiv integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, vidin on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb neist sobiva lahenduse tootmisliinide parandamiseks ja laiendamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 3P D40 50KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Toode on välja töötatud täielikku ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand komponentidega ja seadmete osadega, mis kindlustab kogu süsteemi mugava integreerimise ja korrektuse. Sama tootja mehhanismide kasutamine muudab lihtsamaks ka parandamise ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
209,65 €
209,65 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast