Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410216 - DX3 3P D32 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410216 - DX3 3P D32 50KA - Legrand - DX3 3P D32 50KA - Legrand - 0
410216 - DX3 3P D32 50KA - Legrand
209,36 €
209,36 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P D32 50KA - Legrand
209,36 €
KKK ja lisateave

DX3 3P D32 50KA on BaltElec superior toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest üksikasjadele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 3P D32 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud planeerimine tagavad pikema ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 3P D32 50KA kasutamist ekstreemsetes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P D32 50KA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P D32 50KA disainimisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusnõuetele. Ühtimine rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 3P D32 50KA on väljatöötatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged määrused ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 3P D32 50KA on levinud erinevates tööstusharudes. Arvestades eripäradest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle kõige paremaks variandiks kes püüavad käitatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 3P D32 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P D32 50KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P D32 50KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 3P D32 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See väidab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka ökosüsteemile.

DX3 3P D32 50KA by Legrand on tõestatud ja efektiivne lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne paigutamine ja ekspluateerimine ning lai rakendusvõimalus muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta kasutamata võimalust osta veebikaubamaja soodsaimaga hinnaga DX3 3P D32 50KA ja veenduda selle 209.36 € suures kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P D32 50KA (410216) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P D32 50KA peamised plussid?

    Toote kaalukad eelarvamused hõlmavad selle tipptasemel efektiivsust, venitatud eluepikkust ning vastavust tänapäevastele kaitsemeetmete ja normatiividele. Seade on eriline ka sõbraliku töötamise ja hooldamise aspektist.

  • Millised on toote tootmistehnilised parameetrid?

    Tehniliste indeksid võivad mudeliti olla erinevad, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 võimekusele, võimsusele, pingelisele koormusele ja gabariitidele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks küsige toote tehnilise dokumentatsiooni või esituse juure.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab DX3 3P D32 50KA lahendab?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised iseloomujooned teevad unikaalseks kaupa võrreldavatest toodetest?

    DX3 3P D32 50KA firmalt Legrand torkab silma vastaste grupis tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste juurutamisele ja vastavusele nõudlikele Euroopa direktiividele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P D32 50KA maksumus ja kas soodustused on võimalikud?

    Rahakulu on 209.36 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada hinnalõiget. Pane ennast kirja meie meiliseade, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas DX3 3P D32 50KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, tehnikatootja annab tootele kaupade garantii. Kvaliteedi garantii tingimused võivad muutuma sõltuvalt kaubaväljaandest ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või küsida ühendust meie klientide toega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P D32 50KA jõudmine?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kullerteenust ja kauba vastuvõtmist meie kauplusest. Saate tingimused ja maksumus on määratud teie elukoha ja kõige sobivama kauba kättesaamise meetodist.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3 3P D32 50KA?

    Eluea pikendamiseks on tähtis korduvasti läbi viia masina hooldus. Järgige hoolikalt valmistusfirma soovitusi seadme hoolduseks ja viige lõpule vajalikke ennetust ajaliselt.

  • Kas DX3 3P D32 50KA on suuteline integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, vidin on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb sellise optimaalse lahenduse tootmisüksuste renoveerimiseks ja laiendamiseks.

  • Kui korralikult sobib DX3 3P D32 50KA teiste Legrand komponentidega?

    Aparaat on välja töötatud täpset ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand üksustega ja sektori osadega, mis pakub kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja kindluse. Sama tootja mehhanismide kasutamine kergendab ka jälgimist ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
209,36 €
209,36 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast