Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410214 - DX3 3P D20 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410214 - DX3 3P D20 50KA - Legrand - DX3 3P D20 50KA - Legrand - 0
410214 - DX3 3P D20 50KA - Legrand
200,02 €
200,02 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P D20 50KA - Legrand
200,02 €
KKK ja lisateave

DX3 3P D20 50KA on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest komponentidele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 3P D20 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Valmimises kasutatud ressursid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad püsiva ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 3P D20 50KA kasutamist rasketel ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P D20 50KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P D20 50KA loomisel pöörati suurt tähelepanu turvaprobleemidele. Sobivus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsesüsteemide, mis väldivad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 3P D20 50KA on formuleeritud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged õpetused ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 3P D20 50KA on populaarne erinevates tööstusharudes. Kuna selle eripäradele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle parimaks lahenduseks ettevõtetele kes püüavad operatsioonis olevate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 3P D20 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P D20 50KA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P D20 50KA, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 3P D20 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See väidab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ökosüsteemile.

DX3 3P D20 50KA by Legrand on tõhus ja võimas lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne seadistamine ja ekspluateerimine ning lai toimimispiirkond muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikaseadmete pood hea hinnaga DX3 3P D20 50KA ja veenduda selle 200.02 € garanteeritud kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P D20 50KA (410214) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P D20 50KA peamised plussid?

    Toote olulised tugipunktid hõlmavad selle suurepärast tõhusust, kestvat eluepikkust ning vastavust moodsa ohutus- ja nõuetele. Seade on eriline ka kergesti kasutatava kasutamise ja korrashoiu mõttes.

  • Millised on toote tehnoloogia tunnused?

    Tehnilised omadused võivad tüüpide kaupa eristuma, kuid prioriteet pööratakse DX3 rakendustele, efektiivsusele, pingetegurile ja mõõtmetele. Täpsema selgituse saamiseks vaadake toote inseneri dokumentatsiooni või ülevaate andmeid.

  • Milliste kohustustega saab DX3 3P D20 50KA toime?

    Toode saab edukalt jagab selliste rollidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstuslikud protsessid.

  • Millised iseloomulikud omadused eristavad eset sarnastest toodetest?

    DX3 3P D20 50KA firmalt Legrand eristub teis(t)e tootjate grupis tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide kasutusel ja vastavusele rangetele Euroopa reeglitele. See teeb sellest pikaajalise valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P D20 50KA kulu ja kas diskontod on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 200.02 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt müügiüritusi, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnalõiget. Telli end meie postiteade, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 3P D20 50KA-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, toote valmistaja annab tootele toote garantii. Garantiitingimuste tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt kaubamärgist ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või leida ühendust meie klientide toega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P D20 50KA kohalevedu?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba vastu võtmist meie ladu. Jõudmise tingimused ja maksumus on tingitud teie elukoha piirkonnast ja valitu kauba kättesaamise variandist.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 3P D20 50KA?

    Kasutusaja pikendamiseks on essentsiaalne pidevalt läbi viia instrumentaalne hooldus. Vastavalt tootja poolt soovitusi seadme hooldamiseks ja viige läbi vajalikke ennetustöid ettemääratud ajal.

  • Kas DX3 3P D20 50KA on kohane integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, komplekt on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb siis lihtsa lahenduse tootmissektori kasutuselevõtmiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui korralikult sobib DX3 3P D20 50KA teiste Legrand komponentidega?

    Mehhanism on välja töötatud ühtset ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand mehhanismidega ja seadmete osadega, mis tagab kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja aparaatide kasutamine kehtestab ka teenindust ja hooldustöid.

Hiljuti vaadatud
200,02 €
200,02 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast