Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410212 - DX3 3P D10 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410212 - DX3 3P D10 50KA - Legrand - DX3 3P D10 50KA - Legrand - 0
410212 - DX3 3P D10 50KA - Legrand
175,79 €
175,79 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P D10 50KA - Legrand
175,79 €
KKK ja lisateave

DX3 3P D10 50KA on BaltElec parim toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest detailidele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 3P D10 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Loomisel kasutatud materjalid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad pikema ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 3P D10 50KA kasutamist raskeid ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P D10 50KA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P D10 50KA arendamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusstandarditele. Ühtimine rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

DX3 3P D10 50KA on disainitud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged määrused ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 3P D10 50KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Oma iseärasustele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle kõige sobivamaks ettevõtetele kes soovivad juurutatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 3P D10 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P D10 50KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P D10 50KA, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 3P D10 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See kaasneb, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka loodusele.

DX3 3P D10 50KA by Legrand on veatu ja toimiv lahendus DX3 tegijatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne integreerimine ja järelevalve ning lai tööulatus muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta kaotamata võimalust osta interneti kauplus konkurentsivõimelise hinnaga DX3 3P D10 50KA ja veenduda selle 175.79 € garanteeritud kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P D10 50KA (410212) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P D10 50KA peamised eelarvamused?

    Toote olulised tugevused hõlmavad selle suurt tõhusust, püsivat elutsüklit ning vastavust kaasaegsetele kaitse- ja kvaliteedi nõuetele. Seade paistab silma ka lihtsa hoolduse hõlbustamise ja hooldamise lähtudes.

  • Millised on toote tehnoloogilised parameetrid?

    Inseneri indeksid võivad tüüpide kaupa eristuma, kuid prioriteet pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, võimekusele, toiteallika pinge ja ruumilistele parameetritele. Täpsema teabe saamiseks kontrollige toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või informatsiooni andmeid.

  • Milliste kohustustega saab DX3 3P D10 50KA hakkama?

    Toode saab edukalt suudab selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised aspektid iseloomustavad seadet konkurentidest?

    DX3 3P D10 50KA firmalt Legrand paistab turuliidrite raames tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste kasutusel ja vastavusele täpsetele Euroopa kriteeriumitele. See teeb sellest kindla valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P D10 50KA turuhind ja kas hinnamuutused on võimalikud?

    Hinnaseis on 175.79 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnasoodust. Pane kirja meie uudisleht, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 3P D10 50KA-le kehtib garantii?

    Jah, kaubatootja annab tootele tagatise. Garantiiaja tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubatoote margist ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või saata ühendust meie kliendihooldusega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P D10 50KA tarne?

    Pakume erinevaid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kohaletoomist ja kauba vastuvõtmist meie asutusest. Transpordi tingimused ja maksumus seisnevad teie elukoha ja valitud kauba omastamise variandist.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada DX3 3P D10 50KA?

    Tööea pikendamiseks on tarvilik pidevalt läbi viia tehniline hooldus. Pidage kinni tootefirma ettekirjutusi seadme hoolduseks ja sooritage vajalikke ennetustööd õigeaegselt.

  • Kas DX3 3P D10 50KA on võimeline integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, üksus on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse seadmetesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb neist tõhusa lahenduse tootmisprotsesside koosolekuteks ja suurendamiseks.

  • Kui täpselt sobib DX3 3P D10 50KA teiste Legrand komplektidega?

    Aparaat on välja töötatud täielikku ühilduvust eeldades koos teiste Legrand toodete ja sektori osadega, mis pakub kogu süsteemi sujuva integreerimise ja töötamise. Sama tootja seadmete kasutamine lihtsustab ka hooldust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
175,79 €
175,79 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast